Terug

Verzenden & retourneren

VERZENDKOSTEN NEDERLAND

Voor verzendkosten / bezorgkosten houden wij voor Nederland de volgende tarieven aan:

  • Bij bestellingen boven de € 30,00 berekenen wij GEEN bezorgkosten
  • Bestellingen onder de € 30,00 berekenen wij € 5,00

LEVERTIJDEN

  • Wij leveren alleen na goedkeuring van betalingen via IDEAL en Creditcard.
  • Na betaling heeft u binnen 1 a 2 werkdagen uw bestelling in huis.
  • Onze bestellingen worden afgeleverd via DHL.

UITZONDERINGEN

Rondom extra drukke periodes zoals bijvoorbeeld de feestdagen kunnen afwijkende levertijden gelden voor alle bezorgopties.

BESTELLING RETOURNEREN

Binnen 14 dagen na de ontvangst- of afhaaldatum kunt u een bestelling bij ons retourneren via de post.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Alle soorten haren (zowel synthetisch als human hair), pruiken en extensions kunnen om hygiënische redenen niet retour genomen worden.

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

HEEFT U VRAGEN OVER UW BESTELLING?

Stuur ons dan een mailtje naar: [email protected] of neem contact op met onze klantenservice.