Terug

10 liefdevolle cadeautjes om jouw partner mee te verrassen

10 liefdevolle cadeautjes om jouw partner mee te verrassen

Het krijgen van een cadeau vind iedereen leuk. Even in het zonnetje gezet worden vanwege Valentijnsdag, een verjaardag of gewoon zomaar is iedereens droom. Maar nu komt het lastigste van allemaal. Wat voor cadeau geef je aan iemand? Het moet natuurlijk een doordacht, lief en handig cadeau zijn waar de ontvanger iets aan heeft, maar wat wel laat zien: "Ik heb hier over nagedacht.’’ Gelukkig heb je dit blog gevonden. Wij helpen jou op weg met de 10 meest liefdevolle cadeautjes voor jouw partner!

1. Fair & White Premium Radiant Oil

Een cadeau waar je nooit de fout mee ingaat is een heerlijke body oil. Een lekkere body oil kan zoveel doen voor zowel je fysieke- als je mentale gesteldheid na een lange dag werken. De Fair & White Premium Radiant Oil is het perfecte cadeau als jouw partner wilt relaxen. Deze body oil geeft een perfecte mix van een zachte en stralende huid. Perfect om te gebruiken wanneer je even tot rust wilt komen en wilt genieten.

Fair & White PREMIUM RADIANCE OIL - BRIGHTENING OIL | SO CARROT! 250ml

2. Mamado 100% Pure Coconut Oil

De Mamado 100% Pure Coconut Oil is een natuurlijke lichaamsolie die je huid tot diep in de kern verzacht. Deze body oil, gemaakt van een mix van amandelolie en het witte vruchtvlees van een kokosnoot, is een natuurlijk product. Het voorkomt irritatie en maakt de huid zijdezacht. Bovendien is de olie ook ideaal als massageolie. Dus wil jij je partner verwennen op Valentijnsdag of een andere speciale dag met een massage? De Mamado 100% Pure Coconut Oil is de olie voor jou.

Mamado 100% Pure Coconut Oil

3. Fair & White Body Unifying Routine Gold

Wil jij jouw partner écht verwennen en wil je meer geven dan alleen een body oil? Dan moet je echt kiezen voor de Fair & White Body Unifying Routine Gold. Dit pakket heeft alle producten die je partner nodig heeft om weer te stralen. Het pakket bevat verschillende huidverzorgingsproducten met ingrediënten uit de natuur. Zo krijgt je partner twee heerlijke douchegels, een bodymilk en een argan serum dat helpt bij het verminderen van een droge huid. Alle producten vinden hun basis in arganolie en helpen je huid te laten stralen. Het leukste? Het hele pakket is verkrijgbaar in goud, zodat het niet alleen lekker is om te gebruiken, maar ook mooi staat in de badkamer.

Fair & White BODY UNIFYING ROUTINE | GOLD

4. HT26 Preparation Lightening Scrub

Is jouw partner een echte fan van body scrub? Dan hebben wij het perfecte cadeau. Met de HT26 Preparation Lightening Scrub kan jouw partner helemaal los gaan onder de douche. Deze scrub helpt met het verwijderen van overtollige vetten op de huid en zorgt voor een effen en zachte huid. Gebruik de body scrub minimaal twee keer per week voor een optimaal resultaat en wacht vier minuten voordat je de scrub eraf spoelt. Deze scrub is ook perfect om samen te gebruiken zodat jullie beiden kunnen genieten van een zachte huid.

HT26 - Préparation - Lightening scrub (220ml)

5. Curly Secret Repairing Hair Mask

Maskertjes. Een liefdevol cadeau dat het altijd goed doet bij een verjaardag of met Valentijn. Over het algemeen zijn gezichtsmaskers de go-to wanneer je een masker cadeau wilt doen, maar wat nou als wij een beter idee hebben? Dit idee komt in de vorm van Curly Secrets Repairing Hair Mask. Dit haarmasker is het ideale cadeau voor iedereen die klaar is met droog en futloos haar. Breng het haarmasker tweemaal per week aan en je gaat je haren zien stralen.

Repairing Hair Mask (250ml)

6. HT26 Intensive Concentrated Cream Action-Taches

HT26 is hét merk als het gaat om soepele huid. Een gezichtsmasker of gezichtscrème is vaak de ideale oplossing voor een zachtere en gezonde huid en de HT26 Intensive Concentrated Cream Action-Taches is hier geen uitzondering in. Met een basis van wortelolie, lavendelolie en rozemarijnolie, is dit dé gezichtscrème voor een stralende huid. Breng het gezichtsmasker iedere avond aan, maar vermijd je ogen. Wanneer je consistent gebruikmaakt van de crème zie je al resultaten na de eerste week.

HT26 - Intensive Concentrated Cream Action-taches (50ml)

7. Hemani Apricot Oil

Is jouw partner fan van natuurlijke olie? En is hij of zij toe aan een heerlijke gezicht-, lichaam- en haar behandeling ineen? Dan moet je echt de Hemani Apricot Oil bestellen als je volgende liefdevolle cadeau. Deze abrikozenolie is een alles-in-één olie die barstensvol zit met A & E. Dit helpt gladheid en zachtheid van de huid en het haar te creëren. Deze olie is te gebruiken voor huid en haar. Hierdoor heb je met één flesje een volledige behandeling. 

Apricot Oil (30ml)

8. Donkey Milk Whitening Face & Body Scrub

Wat is beter dan een bodymilk en een body scrub ineen? Heel weinig. En daarom is dit het ultieme cadeau voor jouw partner. Wil jij een lief cadeau geven waarmee je je partner écht verwend? Dan moet je kiezen voor de Donkey Milk Whitening Face & Body Scrub. Deze mix van verschillende vitaminen en mineralen helpt jouw huid lichter te maken en zorgt voor een perfecte vochtbalans binnen je huid. 

Donkey Milk Whitening Face & Body Scrub (500ml)

9. Ever Sheen Cocoa Butter Lotion

Hoor jij je partner weleens praten over een droge of geïrriteerde huid? Geef dan de Ever Sheen Cocoa Butter Lotion cadeau. Deze bodylotion is speciaal gemaakt om droge en geïrriteerde huid te hydrateren en vitaliseren. Wanneer jij je partner ooit hebt horen praten over een droge huid en dit cadeau geeft, weet hij of zij gelijk dat je luistert. En luisteren is het meest liefdevolle cadeau dat je iemand kan geven, dus geef deze geweldige bodylotion!

Ever Sheen Cocoa Butter Lotion (250ml)

10. Curls Cashmere + Caviar Growth Pomade

Wil jij nu eens écht uitpakken met een cadeau? Iets wat puur luxe is en je partner enorm gelukkig maakt? Dan raden wij aan om de Curls Cashmere + Caviar Growth Pomade cadeau te geven. Deze luxe haarcrème bevat een mix van kaviaar, champagne en biologische kasjmier extract. De samenwerking van de ingrediënten biedt de perfecte basis voor het realiseren van vol haar en ondersteunt zelfs bij de groei van het haar.

Curls Cashmere + Caviar Hair Growth Pomade

Bestel de meest liefdevolle cadeaus bij A&F Cosmetics

Als jij op zoek bent naar een cadeau dat jouw liefde uitstraalt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast deze tien top producten vind je nog een enorm assortiment aan andere prachtige cadeaus die perfect zijn voor Valentijnsdag, een verjaardag of een jubileum. Wil jij meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op.