Terug

4x De beste producten tegen pigmentvlekken in de zomer

4x De beste producten tegen pigmentvlekken in de zomer

De zomer is weer in volle gang, heerlijk toch? We houden allemaal van zon, zee en een terrasje op zijn tijd. Terwijl we aan het genieten zijn in de buitenlucht, wordt onze huid echter blootgesteld aan UV-straling. Het gevolg? Pigmentvlekken. Je wilt natuurlijk dat je huid straalt, en vrij is van donkere vlekken. Gelukkig hebben wij dé producten voor jou! In dit blog lichten wij 4 producten uit die jou helpen met het krijgen van een stralende huid en het voorkomen van pigmentvlekken. Lees dus snel verder en ga deze zomer vol zelfvertrouwen genieten!

1. White Secret Dark Spot Remover: Het geheim voor een egale huid

Het eerste product uit onze lijst is de White Secret dark spot remover. Deze dark spot remover is jouw partner in de strijd tegen pigmentvlekken. Dit product van White Secret werkt tot diep in de huid om jouw pigmentvlekken aan te pakken. Door tot op de kern van je pigmentvlekken te komen, zorgt de dark spot remover voor een egale en gelijkmatige teint. Met de krachtige formule van natuurlijke ingrediënten, pakt deze dark spot remover jouw pigmentvlekken aan zonder het gebruik van agressieve en ongezonde chemicaliën. Een echte aanrader!

Dark Spot Remover - 30ml

2. Carotone black spot Corrector BSC: de meest nauwkeurige corrector

De formule van de Carotone black spot corrector BSC is speciaal gemaakt om jouw pigmentvlekken nauwkeurig en tot in de kern aan te pakken. Deze spot corrector van Carotone pakt zelfs de meest hardnekkige pigmentvlekken op heel je lichaam aan. Dankzij de unieke en vooral innoverende formule beschermt deze crème jouw lichaam snel en effectief tegen pigmentvlekken door de zon. 

Door dagelijks gebruik te maken van deze black spot corrector, zullen jouw pigmentvlekken snel verminderen en uiteindelijk volledig verdwijnen. Dit product van Carotone zorgt voor een stralende en levendige huid.

Black Spot Corrector BSC (30ml)

3. Carotone Brightening oil serum: meer dan alleen pigmentvlekken verwijderen

Het verwijderen van pigmentvlekken is een ding, maar een product dat daarnaast ook je huid helpt hydrateren is natuurlijk echt amazing! Daarom introduceren we de Carotone Brightening oil serum. Deze olie van Carotone helpt niet alleen met het verminderen en verwijderen van pigmentvlekken, maar helpt ook bij het vitaliseren en hydrateren van je huid. Deze olie is hét geheim voor een zomerse glow en een frisse huid!

Caratone brightening oil serum (65ml)

4. Piment Doux Concentre Serum: hét wapen tegen hyperpigmentatie

Op zoek naar een product dat zelfs de meest hardnekkige pigmentvlekken vermindert en verwijderd? Zoek dan niet verder en ga voor het Piment Doux Concentre Serum! Dit serum van Piment Doux heeft een speciale formule van natuurlijke ingrediënten die speciaal is ontwikkeld voor hyperpigmentatie. Het dagelijks gebruiken van het serum resulteert in een gladde, egale en stralende huid. Perfect voor het genieten van een egale huid deze zomer.

Concentre Serum (60ml)

Geniet van de zomer en van een stralende huid

De zomerperiode is de tijd van genieten en stralen. Met deze producten hoef je jouw huid niet meer te verstoppen voor de zon, maar kun je echt gaan genieten! Het verminderen en verwijderen van pigmentvlekken is nog nooit zo eenvoudig geweest met de producten uit deze lijst. Go and enjoy the sunshine!

Heb je nog vragen over een van de producten uit dit blog of ben je benieuwd welke producten je nog meer kan vinden bij A&F Cosmetics? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Den Haag!