In verband met een verbouwing kunnen wij tijdelijk geen orders verwerken, excuses voor het ongemak.

Terug

5 stappen om je geverfd haar te voeden en verzorgen met Kis haircare

5 stappen om je geverfd haar te voeden en verzorgen met Kis haircare

Het verven van je haar is een leuke en soms spannende manier om jezelf een nieuwe look te geven. Het verven van je haar is tegenwoordig enorm makkelijk en hiervoor hoef je niet eens meer naar de kapper. Toch kan haarverf enorm veel teweegbrengen voor je haren en het is dan ook van essentieel belang om je gekleurde haar goed te verzorgen. Gelukkig hebben we Kis voor je! Het merk Kis heeft een formule ontwikkeld die gekleurd haar verzorgt, voedt en behoudt. In dit blog leggen we in vijf stappen uit hoe jij je gekleurde haar kan verzorgen met Kis haircare.

Stap 1: reinig en verzorg je haar met Kis shampoo

Het wassen van je haar is een van de eerste stappen die je zet wanneer je haar net is geverfd. Om te zorgen dat je je kleur behoudt en je haar weer de juiste voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft, raden we aan gebruik te maken van de Kis color shampoo.

In ons assortiment vind je verschillende soorten Kis shampoos. Iedere shampoo is ontwikkeld voor andere doeleinden. Dit komt doordat ieder haar verschillend is en de behoeften dus ook anders zijn per haartype. Zo vind je verschillende reinigende shampoos van Kis voor droog en beschadigd haar. Denk hierbij aan de:

Maar Kis shampoo is niet alleen ontwikkeld voor reiniging. Zeker wanneer je je haar hebt geblondeerd of lichter hebt gemaakt, heeft je haar behoefte aan een shampoo die de gelige kleur eruit spoelt. Hier is de ‘’no-yellow’’ lijn voor ontworpen. Deze zilvershampoo zorgt voor een neutralisatie van de laatste restjes geel na het verven. Perfect te gebruiken wanneer je net je haar hebt geblondeerd of highlights hebt laten verven. Van de no-yellow-collectie vind je onder andere de No-Yellow Shampoo (250ml). Voelt het soms alsof jouw shampoo verdampt waar je bij staat? (Lees: grootverbruiker) Dan hebben we speciaal voor jou ook de No Yellow Shampoo in 1000 ml.

KeraControl Shampoo (300ml)

Stap 2: gebruik de hydraterende en voedende Kis conditioner

Na een heerlijke wasbeurt is het tijd om je haar nog extra te voeden. Een normale conditioner kan te weinig voeding bieden voor haar dat pas is geverfd. Daarom zijn alle Kis conditioners gebaseerd op een speciale formule die jouw haren helpen met het opnemen van genoeg voedingsstoffen.

De eerste conditioner is de intensieve color conditioner, en deze is specifiek ontworpen voor verschillende kleuren haar. Hij is te verkrijgen in zeven verschillende tinten die je haar voeden en hydrateren zodat de kleur weer fris en stralend wordt. Een voorbeeld is de Color conditioner - Red. Liever een algemenere conditioner voor iedere kleur? Kijk dan eens naar de KeraFresh Color Conditioner.

Ook wanneer je liever gebruikmaakt van een conditioner mousse of leave-in conditioner ben je bij ons aan het juiste adres. Zo vind je verschillende Kis mousse conditioners en leave-in conditioners waaronder:

KeraFresh Color Conditioner (250ml)

Stap 3: versterk je haar met de speciale formule van Kis

Wanneer je je haar hebt gewassen en geconditioneerd, heb je soms behoefte om je haar net dat extra laagje versterking te geven voordat je het gaat stylen. Gelukkig biedt ons assortiment een variëteit aan verschillende versterkende producten om dit voor elkaar te krijgen.

Zo is een van onze aanraders de KeraGlide Detangler. Deze crème zorgt voor een snelle antiklit in geverfd en natuurlijk krullend haar. Behoefte aan een intensieve kuur voor het voeden en versterken van je haar? Kijk dan eens naar de KeraMoist Treatment of de KeraMax Treatment. Deze kuren zijn speciaal gemaakt voor het versterken van droog en beschadigd haar.

KeraGlide Detangler (300ml) 

Stap 4: bescherm je gekleurde haar

Je hebt je haar niet voor niks geverfd en wilt er natuurlijk mee pronken. Maar de juiste stylingproducten voor geverfd haar vinden is niet altijd even eenvoudig. Geverfd haar heeft vaak sterkere stylingproducten nodig dan natuurlijk haar. Daarom heeft Kis haircare haar eigen lijn stylingproducten voor geverfd haar ontworpen. Omdat wij bij A&F Cosmetics écht geloven in de producten van Kis, vind je een uitgebreid assortiment aan stylingproducten waaronder:

KeraSpray (500ml)

Stap 5: regelmaat = key

De belangrijkste stap in het verzorgen van gekleurd haar is regelmaat. Het verven van je haar kan veel gevolgen hebben voor je haar, zeker wanneer je hierna geen producten gebruikt om je haar extra te voeden. Daarom is het enorm belangrijk om gebruik te (blijven) maken van bovenstaande producten. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat je haar de hydratatie en voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft, maar zorg je er ook voor dat je haar straalt als nooit tevoren. Voor een echte shine, raden we de Shine Polish of de Kis Smoother aan.

Gekleurd haar verzorgen met producten van A&F Cosmetics

Haren verven is enorm leuk. Echter heeft geverfd haar meer aandacht nodig dan natuurlijk haar. Door het volgen van deze stappen zorg jij ervoor dat je haar weer glanst en shined als nooit tevoren. Toch vragen over een van onze Kis haircare producten of misschien over een van onze andere producten? Geen probleem. Neem dan vooral contact met ons op en een van onze experts helpt je graag verder.

Have a great hair day!