Terug

6x Beauty trends voor het festivalseizoen van 2023

6x Beauty trends voor het festivalseizoen van 2023

Het festivalseizoen is in volle gang. En met nog enkele niet te missen festivals in het vooruitzicht, zoals Mysteryland en Appelpop, delen we graag nog even de beauty trends van 2023. Van glinsterende make-up tot een gedurfde haarstijl, dit jaar kun je jouw creativiteit heerlijk loslaten in je festival look. Speciaal voor jou hebben we de mooiste trends verzameld in dit blog. Ontdek welke trends jij nog uit kunt proberen en hoe je deze looks moeiteloos kunt rocken met behulp van producten uit onze webshop!

1. Val op met glitter en glamour 

Een festival look is niet compleet zonder een vleugje glitter. Dat geldt ook voor het festivalseizoen van 2023. Dit jaar omarmen we de glinsterende make-up looks als nooit tevoren. Breng je oogleden tot leven met metallic tinten en voeg een sprankelende highlighter toe aan je jukbeenderen. Wij zijn fan van de HD Pro Conceal Highlighter van L.A. Girl. Deze blijft onwijs lang zitten en zorgt ervoor dat je de hele dag straalt in jouw festival look. 

L.A. Girl Pro Conceal Highlighter

2. Neon kleuren zijn helemaal in!

We gaan nog even door met opvallende trends. Dit jaar staat volledig in het teken van gedurfde neonkleuren. Opvallende tinten zoals hemels blauw, knallend roze en zonnig geel mogen niet ontbreken in jouw oogschaduwpalet. Of voorzie je nagels van een neon lakje voor de ultieme festival vibes. Wil jij de neon kleuren een prominentere rol geven in je look? Probeer dan eens de Ultra Braids Pre-Stretched Ultraviolet van X-Pression, en vlecht je haren in de mooiste neon kleuren!

neon kleur vlechten van nephaar

3. Artistieke make-up met eyeliner

Heb jij een artistiek talent wat je graag wilt laten zien deze zomer? Ga dan voor een dramatische eyeliner. Van gedurfde winged eyeliners tot abstracte designs langs je wimpers. Deze trend geeft ruimte voor persoonlijke expressie! Een eyeliner die wij graag gebruiken voor deze trend is de Perfect Precision Eyeliner van L.A. Girl. Deze is echt heel fijn en blijft goed zitten.

L.A. Girl Perfect Precision Eyeliner

4. Smokey eyes zijn terug van weggeweest

Hoewel het een tijdloze stijl is, hebben we de smokey eyes een paar jaar niet teruggezien in de trendlijsten. Maar die tijd is voorbij! De smokey eyes zijn terug van weggeweest en komen nu met verrassende varianten. Ze zijn niet alleen trending in de donkere variant. Juist voor de ultieme festival look raden we aan om te experimenteren met speelse kleuren zoals diep paars, glanzend groen en warm koper. De perfecte basis voor deze smokey eyes creëer je met de PRO Eyeshadow Palette Mastery van L.A. Girl. Geloof ons, je kunt nooit meer zonder!

L.A. Girl Eyeshadow Palette Mastery

5. Lips are made for kissing!

De matte lipsticks (we love them) kunnen dit festivalseizoen even terug in de kast. Een beauty trend die niet mag ontbreken in jouw look: weelderige, glanzende lippen! Kies voor een sprankelende lipgloss in gedurfde kleuren zoals donkerroze of glinsterend perzik. Je lippen zullen schitteren terwijl je danst tot in de late uurtjes. 

glanzende lipgloss van L.A. Girl

6. Regenbogen in je haar

De laatste maar zeker niet de minste trend is regenboogkleuren in het haar! We noemden het al in trend 2, maar gekleurde haarstukken zijn helemaal in dit festivalseizoen. Ga voor subtiel pastel of duik volledig in de regenboog met levendige kleuren. De Ultra Braids van X-Pression maken het allemaal mogelijk. 

gekleurde vlechten van nephaar

Maak jouw festival look compleet met producten uit onze shop

Het festivalseizoen van 2023 draait om lef, zelfexpressie en creativiteit. De trends uit dit blog bieden oneindige mogelijkheden om je festival look compleet te maken. Bekijk onze haar- en beautyproducten en ontdek welke producten jij niet mag missen bij het creëren van de perfecte look. Heb je behoefte aan advies? Bij A&F Cosmetics staan we voor je klaar!