Terug

6x de beste gezichtsverzorging voor mannen

6x de beste gezichtsverzorging voor mannen

Gezichtsverzorging voor mannen wordt helaas nog te vaak vergeten. En dat terwijl het enorm belangrijk is: als man ga je natuurlijk vaak met een scheermes, scheerapparaat of tondeuse over je huid. De huid krijgt daarbij flink wat te verduren en daarom is huidverzorging voor mannen juist heel cruciaal. Als het aankomt op skincare voor mannen, dan zijn wij fan van verschillende merken. Daarom delen wij graag 6x de beste gezichtsverzorging voor mannen. 

Een alleskunner: Murray & Lanman Florida Water Bottle

Als man zijn we niet altijd bekend met alle soorten gezichtscrème voor mannen, maar het gezicht wassen doen de meesten van ons wel. Wist je dat je daar ook al verschil in kunt maken? Gebruik ‘s ochtends, wanneer je wakker wordt, de Murray & Lanman Florida Water Bottle en je staat fris en kalm op als nooit tevoren! 

Murray & Lanman Florida Water Plastic Bottle

Murray & Lanman Florida Water is gemaakt volgens de originele formule van 1808. Het prachtig vormgegeven flesje bevat zeker niet zomaar water: het magische Florida Water koelt, reinigt en kalmeert. Je kunt het water op verschillende plekken gebruiken: op het lichaam en in bad, maar ook rond het huis of bij ceremoniële rituelen. Het water bevordert het algehele welzijn en geeft een goede energie. Het heeft een magische werking op lichaam, geest en ziel. Daarbij geeft het water een heerlijke citroenachtige geur af. 

Pre-shave met ORS - Tea Tree Oil Anti-Bump Lotion 

Aftershave kennen we allemaal wel, maar niet elke man gebruik een pre-shave. Terwijl het toch een belangrijk product is! Een pre shave product verzorgt de huid en brengt een beschermend laagje aan, zodat je scheermes- of apparaat gemakkelijker over je gezicht glijdt. Je creëert een optimale huidconditie om te scheren, zodat je zo min mogelijk schade aan de huid toe doet. 

De ORS - Tea Tree Oil Anti-Bump Lotion is een pre-shave lotion die je (je raadt het al) aanbrengt voor het scheren. De huid wordt verzacht door de diep doordringende tea tree olie, die tevens de huid reinigt en zacht en soepel houdt. De ORS Tea Tree Oil Anti-Bump lotion brengt gelijk een beschermende laag over het gezicht, waardoor de schade door het scheren beperkt blijft.

ORS - Tea Tree Oil Anti-Bump Lotion

Geen bultjes met Cantu Beauty Smooth Shave Gel

De gezichtsroutine gaat verder met de Cantu Beauty Smooth Shave Gel. Deze scheergel helpt scheerbultjes te minimaliseren en verbetert de nauwkeurigheid tijdens het scheren. De Cantu Beauty Smooth Shave Gel bevat cafeïne, hennepzaadolie en wilgenschors. Deze ingrediënten zorgen voor een gladde scheerbeurt en gaan scheerbultjes tegen. Daarbij hydrateert de gel de huid en maakt het de poriën kleiner. Deze scheergel bevat geen sulfaten, parabenen en minerale oliën. 

Cantu Beauty Smooth Shave Gel

Gebruik de Cantu Beauty Smooth Shave Gel na de pre-shave: breng een dunne gelijkmatige laag aan op de huid en start de scheerbeurt. Vervolgens spoel je de gel af en dep je de huid droog. 

Aftershave met Cantu Beauty Beard Oil

Kijk, een term die we allemaal kennen: de aftershave! Onze tip: de Cantu Beauty Beard Oil. Deze beard oil is met zorg samengesteld voor mannen met golvend, krullend en weerbarstig haar. Kortom: dit product is geschikt voor baardhaar dat licht golft, maar ook voor baardhaar dat door de krullen en pluis echt onhandelbaar is. De Cantu Beauty Beard Oil heeft een unieke mix van cafeïne, sheabutter, hennepzaadolie en tea tree olie. Deze combinatie verzorgt huid en haar tegelijkertijd: het haar wordt verzacht en gevoed en de huid wordt gehydrateerd en gekalmeerd. Daarbij helpt de cafeïne de haargroei van de baard te bevorderen. De Cantu Beauty Beard Oil bevat geen sulfaten, parabenen of minerale oliën, maar wel alle ingrediënten voor een prachtige baard.

Cantu Beauty Beard Oil

Geen scheermes gebruiken? Gebruik Magic Razorless Shaving Powder!

Het allerbeste is om gewoon geen scheermes of scheerapparaat te gebruiken. Maar we zien het ook niet allemaal zitten om een ellenlange baard te laten staan. Daar hebben wij een top product voor: de Magic Razorless Shaving Powder! Een uniek product dat haar verwijdert, gewoon met wat poeder. Het is speciaal ontwikkeld om mannen te voorzien van een gemakkelijke en schone scheerbeurt, zonder daadwerkelijk te scheren. Daarbij helpt het enorm tegen scheerbultjes. 

De Magic Shaving Powder is beschikbaar in verschillende varianten: 

Magic Regular Strength Razorless Shaving Powder

Ontharing zonder mesje en zonder poeder: Magic Razorless Cream Shave

Klinkt de Magic Razorless Shaving Powder toch te spannend? Dan is er ook de Magic Razorless Cream Shave. Dit product werkt eigenlijk ongeveer hetzelfde, maar dan met een crème in plaats van poeder. Deze shaving cream heeft een lichte frisse geur en werkt binnen 4 minuten. Breng de crème aan, wacht 4 minuten en verwijder het product zonder te schrapen. Spoel vervolgens grondig uit. Tip: voer altijd voor gebruik een gevoeligheidstest uit en wacht ten minste 36 uur na gebruik van een scheermesje of ontharingsproduct. 

Ook dit product is beschikbaar in verschillende varianten:

Magic Razorless Cream Shave

We hopen dat je overtuigt bent van het belang van goede gezichtsverzorging voor mannen. Scheren hoort erbij, maar we moeten de huid natuurlijk wel goed verzorgen om zo smooth mogelijk te blijven. Bekijk al onze shaving producten voor mannen en ontdek welk product het meest geschikt is voor jou!