Terug

9x de beste haarstylingproducten op een rijtje!

9x de beste haarstylingproducten op een rijtje!

Je haren zijn een prachtig maar lastig onderdeel van je uiterlijk. Of je nu je haar wilt stylen voor de feestdagen, een date of gewoon zomaar, in dit lijstje vind je de beste producten om je haar te stylen! Want laten we eerlijk zijn, het stylen van je haar kan een hele opgave zijn. Zorg dus dat je klaar bent voor iedere gelegenheid en ontdek snel deze 9 top haarstyling producten.

1. Cantu Beauty Molding Wax

Draag jij je haar het liefst in prachtige dreads of vlechten? Dan is de Cantu Beauty molding wax hét product voor jou! De styling wax bevat shea butter, hennepolie en cafeïne. Deze ingrediënten zorgen voor een vlokvrije vastheid en dichtheid. Je hoeft ook niet bang te zijn voor beschadigingen, want de styling wax zorgt voor een voedende beschermlaag. Breng de wax eenvoudig aan op handdoek droog haar en gebruik je handen om je haar verder te stylen.

Cantu Beauty Molding Wax

2. KIS Soft Wax

Een andere styling wax waar wij fan van zijn is de KIS soft wax. De styling wax van KIS is echt bedoeld voor dames en heren die op zoek zijn naar een hydraterende wax. De KIS soft wax biedt een hydraterende en voedende bodem voor droog en beschadigd haar en beschermt tegen UV straling van de zon. De KIS soft wax is een echte aanrader! Natuurlijk vind je bij ons nog veel meer styling wax soorten van grote merken.

KIS Soft Wax

3. Curly Secret Curl Rescue Refresh Spray

Ga jij een avondje op stap en wil jij je krullen een extra boost geven? Dan raden wij aan om een krul activator te kiezen zoals de Curly Secret Curl Rescue Refresh Spray. Deze krul activator is multifunctioneel te gebruiken als boost voor je krullen, maar helpt ook bij het ontklitten van je haar. Bovendien is dit haarstyling product te dragen als leave-in, zodat je haar alle belangrijke vitaminen binnen kan krijgen. Het zorgt voor zacht en elastisch haar, de hele dag lang.

Curly Secret Curl Rescue Refresh Spray

4. Yari Green Curls Curl Activator

Heb jij ook zo’n last van pluizig haar en voelen jouw krullen dof en droog aan? Dan raden we zeker aan om eens te kijken naar de Yari Green Curls Curl Activator, want dit is echt een toppertje. Met een mix van avocado, granaatappel en bosbessen heeft de krul activator van Yari Green Curls een natuurlijke blend gemaakt van vitaliserende ingrediënten. De ideale krul activator tegen pluizig haar en krul volume.

Yari Green Curls Curl Activator 

5. African Pride Bouncy Curls Pudding

Dé pudding voor iedere haarstijl shop je eenvoudig bij A&F Cosmetics. En dan hebben we het natuurlijk over de African Pride Bouncy Curls Pudding! Dit custard & pudding haarstylingproduct is een waar succes voor ieder haartype. Ideaal om te gebruiken bij krullen, vlechten en pony-donsjes. Voor extra stevigheid en zachtheid raden we aan eerst een African Pride Leave-In Conditioner te gebruiken.

African Pride Bouncy Curls Pudding

6. Mielle Sea Moss Curl Pudding

Last van droog en dof haar? Kijk dan eens naar de Mielle Sea Moss Curl Pudding. Dit haarstyling product is specifiek gemaakt voor het bevochtigen en versterken van je haren tot aan de kern. Deze haarpudding brengt de haren naar elkaar toe en houdt ze vast om zo eenvoudig je haar op iedere mogelijke manier te stylen. 

Mielle Sea Moss Curl Pudding

7. Camille Rose Honey Dew Liquid Moisture Refresher

Klitten, klitten en nog eens klitten. Het is de nachtmerrie van iedereen met krullen. Het doet enorm veel pijn om uit te borstelen en er kan veel pluis ontstaan. Gelukkig hebben wij het juiste product in ons assortiment. De ontklitter van Camille Rose! Deze ontklitter spray heeft een mix van zachte honingextract en brandnetelwortel waardoor je nooit meer pijn hoeft te lijden tijdens het ontklitten van je haren!

Camille Rose Honey Dew Liquid Moisture Refresher

8. Yari Green Curls Extreme Hold Edge Gel 

Nog een haarstylingproduct van Yari Green Curls waar wij bij zweren is de extreme hold edge gel. Deze edge gel is de perfecte mix tussen vitalisering en het onder controle houden van de haarpunten. Met een mix van natuurlijke ingrediënten zorgt dit product ervoor dat je haar niks tekort komt en je eenvoudig je haren in model krijgt.

Yari Green Curls Extreme Hold Edge Gel

9. African Pride Curl Activator Moisturizing Jelly

Wil je een haarstylingproduct dat je krullen écht definieerd? Dan presenteren wij hier de African Pride Curl Activator Moisturizing Jelly. Deze jelly is hét boegbeeld van een sterke en goed hydraterende haargel. Met een niet-plakkerige en niet-afbladderende formule, is dit stylingproduct de perfecte uitkomst voor iedereen die op zoek is naar wat meer definitie. 

African Pride Curl Activator Moisturizing Jelly

Shop jouw haarstylingproducten bij A&F Cosmetics

Ons assortiment haarstylingproducten reikt nog veel verder dan deze 9 producten. Ieder haar is anders, dus ook ieder haar heeft andere behoeften als het gaat om het kiezen van de juiste producten. Nog niet overtuigd of weet je niet of dit de producten voor jou zijn? Geen probleem. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen en een van onze experts geeft je passend advies bij jouw haartype.