Terug

Black Opal: hét make-up merk voor de donkere huid!

Black Opal: hét make-up merk voor de donkere huid!

Ken jij het make-up merk Black Opal al? Dit mooie merk verkoopt prachtige make-up, speciaal voor de donkere huid. Denk aan goed gepigmenteerde poeders, opvallende kleuren en gezichtsmake-up in diverse tinten. We laten je graag kennis maken met dit merk. Lees dit blog snel verder om alles te weten te komen over Black Opal.

Make-up speciaal voor de donkere huid

Black Opal is het ideale make-up merk als je een donkere huid hebt. Black Opal biedt namelijk een groot assortiment aan make-up, speciaal voor de donkere huid. Al bijna 30 jaar is Black Opal hét cosmeticamerk voor vrouwen en mannen met een donkere of getinte huid. Het merk is in 1994 opgericht door drie personen: een scheikundige, een dermatoloog en zijn muze, een vrouw van Jamaicaanse afkomst. Zij wilden graag een make-up merk oprichten voor mensen met een donkere huid. Black Opal begrijpt hoe lastig het soms kan zijn om de juiste tint foundation, concealer of poeder te vinden in de westerse wereld als je een donkere huidskleur hebt.

Ook is het zo, dat wanneer je een donkere huid hebt, het aanbrengen van make-up net ietsjes anders werkt dan wanneer je een lichte huid hebt. Bepaalde kleuren kunnen namelijk snel wegvallen op een donkere huid. Ook is een donkere huid over het algemeen iets vetter dan een lichte huid. Hierdoor zijn de poriën ook vaak wat grover. Het is daarom aan te raden om een foundation te kiezen op oliebasis, in plaats van op waterbasis, omdat een foundation op oliebasis minder in de poriën zal gaan zitten.

Ben je op zoek naar meer tips voor het aanbrengen van make-up als je een donkere huid hebt? Dat lees je in ons blog over tips en tricks voor het aanbrengen van make-up op een donkere huid!

make-up aanbrengen van black opal

 

Krijg een stralende huid met de make-up van Black Opal

Op A&F Cosmetics vind je een groot assortiment aan foundations en concealers van het merk Black Opal. Black Opal heeft diverse gezichtsmake-up producten. Het fijne is dat elk product in heel veel verschillende tinten te verkrijgen is, zo is er altijd een tint die goed bij jouw huid past.

Black Opal foundation

Ben je op zoek naar een fijne foundation? Ga dan voor de Black Opal True Color® Skin Perfecting Stick Foundation SPF 15. Deze foundation stick bevat een SPF die je huid beschermt tegen UV straling. Met deze foundation egaliseer je dus je huid, maar bescherm je ‘m ook gelijk! Black Opal verkoopt ook foundation poeders. Daarmee egaliseer én matteer je de huid in één stap. Black Opal True Color® Pore Perfecting Crème Powder Foundation is perfect om je grove poriën te bedekken zonder dat je een pancake effect op je huid krijgt.

black opal liquid foundation

Concealer is the way to go

Wanneer je een donkere huid hebt, komt het vaak voor dat je last krijgt van donkere vlekjes. Dit noemen we ook wel hyperpigmentatie. Een lastig woord, maar we vertellen je graag meer hierover in ons blog over hyperpigmentatie en wat je hiertegen kunt doen. But first things first, een concealer wordt gebruikt om oneffenheden en donkere vlekken te camoufleren. Als je op zoek bent naar een concealer, dan raden wij de Black Opal True Color Flawless Perfecting Concealer. Deze concealer is lichtgewicht en breng je gemakkelijk aan op je huid.

Black Opal True Color Flawless Perfecting Concealer

Ontdek het assortiment van Black Opal bij A&F Cosmetics

Ben je op zoek naar fijne gezichtsmake-up? Dan is Black Opal het merk voor jou! Wij verkopen diverse concealers en foundations van dit mooie merk. Bekijk het gehele assortiment in de webshop van A&F Cosmetics. Heb je behoefte aan advies over de beste producten voor jouw huid? Of heb je graag dat we meedenken in welke kleur je het beste kan kiezen voor jouw huidskleur? Neem gerust eens contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen!