Terug

Creëer een unieke uitstraling met de make-up van L.A. Girl

Creëer een unieke uitstraling met de make-up van L.A. Girl

Het dragen van make-up gaat over zelfexpressie. Natuurlijk willen we er allemaal goed uitzien, maar wel met een persoonlijke tint. We doen het op onze eigen manier. L.A. Girl helpt je daarbij! Wij laten je zien hoe je een unieke uitstraling creëert met de make-up van L.A. Girl. 

Het verhaal van L.A. Girl

Laten we eerst even de diepte in gaan: waar staat L.A. Girl eigenlijk voor? L.A. Girl staat bekend om haar trendy en innovatieve producten van topkwaliteit. Het merk speelt graag in op kleur, in al haar producten: uiteraard biedt ze veel verschillende tinten in haar foundations en concealers, voor iedere huidskleur. Maar ook in haar oogschaduw en lipproducten speelt het merk graag met een fel kleurtje hier en daar. L.A. Girl is een betaalbaar make-up merk, dat voor iedere make-up liefhebber beschikbaar is. Ze inspireren graag en zien make-up als een soort kunst. Een kunst die voor iedereen toegankelijk is!

Creëer jouw unieke look met L.A. Girl make-up

Klinkt super! Maar hoe kom ik erachter wat mijn unieke look is? Ons antwoord: veel uitproberen! L.A. Girl geeft je een speelveld vol prachtige producten waarmee je uit kunt testen wat bij jou past en waar je van houdt. Volg de volgende stappen en kies de producten die jij tof vindt. En wees niet bang om uit je comfort zone te stappen! Speel met je make-up, wissel de producten af en creëer jouw eigen look.

Stap 1: Primer

Een primer is essentieel als je make-up een volle dag mee moet gaan. En het is super simpel en kost geen tijd! Voordat je begint aan je make-up routine spray je de L.A. Girl Primer Spray over je gezicht en je bent klaar. Je gezicht is klaar om de make-up nog beter op te pakken en vast te houden. Daarbij hydrateert deze spray je huid ook nog eens. Liever een smeerbare primer? Ga dan voor de L.A. Girl Pro Prep Primer.

Stap 2: Concealer

Wat ons zo gelukkig maakt aan dit merk? Dat is zonder twijfel de vele verschillende kleuren die ze bieden, waardoor er voor iedere huidskleur wel een perfecte match is! Ook in de concealers. De L.A. Girl HD Pro Conceal biedt een kleurenwaaier van licht tot donker. Er is altijd een match met jouw huidskleur! De concealer is een heilige graal voor velen. Het blijft de hele dag zitten, al voelt het alsof hij er niet is. De concealer dekt super en is perfect om oneffenheden of wallen weg te werken.

LA Girl pro conceal

De HD Pro Conceal lijn heeft ook verschillende kleuren color correctors. Bijvoorbeeld de L.A. Girl HD Pro Conceal Green Corrector, die roodheid camoufleert. Zo zijn er nog zeven andere correctors, met elk een eigen unieke eigenschap die jouw huid nog meer neutraliseert en corrigeert. 

LA Girl HD Pro Conceal Green corrector

Stap 3: Foundation

Net als de concealers zijn de foundations van L.A. Girl absoluut top en voor iedere huidskleur beschikbaar. De L.A. Girl Pro Coverage Illuminating Foundations zijn niet alleen super dekkend, maar ook verrijkt met vitamine E en C. De foundation hydrateert je huid en geeft een prachtige gezonde glow. De foundation is op te bouwen van medium tot full-coverage, dus je kunt zo natuurlijk zijn als je zelf wilt. 

Stap 4: Poeder

Je gezicht afpoederen is een belangrijke stap. Dit zorgt er namelijk voor dat je gezicht minder snel vettig wordt en dat je make-up beter blijft zitten. De L.A. Girl Pro Face Matte Pressed Powder is ook in oneindig veel kleuren beschikbaar, net zoals de foundation en de concealer. Je hebt dus alle producten die je nodig hebt, precies in jouw teint. Perfect! Natuurlijk kun je ook kiezen voor de L.A. Girl Pro Powder Translucent of Banana Powder. Deze zijn beide geschikt voor iedere huidskleur. Lekker makkelijk!

Stap 5: Wenkbrauwen 

Voor de wenkbrauwen heeft L.A. Girl de populaire L.A. Girl Brow Pomade. Met dit product definieer je je wenkbrauwen en geef je ze meer diepte en kleur. De Brow Pomade is ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kies idealiter een kleur die bij jouw haarkleur past. Dat is namelijk altijd goed! Natuurlijk kun je ook experimenteren met een donkerdere of lichtere kleur. De Brow Pomade kun je aanbrengen met de L.A. Duo Brow brush. Dit wenkbrauw borsteltje heeft twee kanten: een waarmee je je wenkbrauwen kunt kammen en met de andere kant kun je het product uit het potje halen en aanbrengen op je wenkbrauwen. De Brow Pomade geeft een prachtig natuurlijk effect. 

LA Girl Brow Pomade

Wil je je natuurlijke wenkbrauw kleur behouden, maar wel de vorm van je wenkbrauwen aanpassen? Gebruik dan de L.A. Girl Set it! Clear Brow Gel. Borstel dit product door je wenkbrauwen en het zorgt ervoor dat de haartjes de hele dag zo blijven staan. 

Stap 6: Ogen

Creëer een prachtige ooglook met de L.A. Girl producten. Met de prachtige oogschaduw palettes kun je helemaal los gaan. Hou je van naturel tinten? Kies dan het L.A. Girl Pro Eyeshadow Palette Mastery. Dit palette bevat 16 verschillende naturel kleuren: van licht naar donker en van mat naar glimmend. Een perfecte basis om verschillende prachtige ooglooks mee te maken! Wil je meer kleur? Ga dan voor het L.A. Girl Pro Eyeshadow Palette Artistry en ga als een echte make-up artiest te werk. Dit palette bevat wat fellere kleuren en wisselt deze af met donkere en lichte kleuren. Denk aan oranje, rood, groen, donkerblauw, zwart en bruin. Prachtige kleuren om een unieke look mee te maken!

LA Girl Eyeshadow Palette Mastery

Klaar met de oogschaduw? Geef je look meer diepte en laat je ogen nog meer knallen door een donker lijntje rondom je ogen je zetten met de L.A. Girl Perfect Precision eyeliner. Maak vervolgens je look compleet met de L.A. Girl Volumatic Mascara.

Stap 7: Lippen 

Dit is ook een hele leuke stap! L.A. Girl biedt namelijk verschillende geweldige lipproducten, in eindeloos veel kleuren. Je kunt dus echt goed testen wat het beste bij jou past. Voor welk lipproduct je ook gaat, begin met de L.A. Girl Lip Primer, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw favoriete lipproduct.

Misschien is de L.A. Girl Glossy Plumping Lipgloss iets voor jou. Deze lipgloss geeft niet alleen een prachtige kleur en shine, maar geeft ook een licht tintelend gevoel op je lippen. Dit maakt je lippen nog voller. De gloss is in écht heel veel kleuren te bestellen. De L.A. Girl Glossy Plumping Lipgloss Lavish is een favoriet van ons: een prachtige donkere oudroze kleur met een lichte glitter. Deze is ook zonder de glitter verkrijgbaar, als de Glossy Plumping Lipgloss Luscious. Om het verschil in kleur te laten zien: de L.A. Girl Glossy Plumping Lipgloss Fancy heeft weer een gouden kleur. 

LA Girl Glossy Plumping Lipgloss lavish

Houd je niet zo van shine en wil je liever een matte lipgloss? Dan is de Matte Pigment Lipgloss echt jouw ding! Deze lipgloss is ook in vele kleuren verkrijgbaar. Er zijn donkere tinten, zoals de donkerrode L.A. Girl Matte Pigment Lipgloss Backstage, en felle tinten, zoals de felroze L.A. Girl Matte Pigment Lipgloss Iconic. Neem zeker even een kijkje tussen alle prachtige kleuren!

LA Girl Matte Pigment Lipgloss iconic

Stap 8: Setting spray 

Klaar met je look? Zorg ervoor dat het echt precies zo blijft zitten, de hele dag lang, door de L.A. Girl Pro Setting Spray over je gezicht te sprayen. Dit werkt top in combinatie met de primer van stap 1. Tip: zorg ervoor dat je mascara goed opgedroogd is, zodat het niet afgeeft. 

Een complete make-up look met L.A. Girl

En that’s it! Dat is hoe je een complete make-up look maakt met het prachtige merk L.A. Girl. Alle producten zijn uiteraard op onze webshop te bestellen. Neem dus zeker even een kijkje en ontdek op je gemak alle prachtige kleuren die L.A. Girl biedt. We zijn erg benieuwd welke looks jij gaat creëren!