Terug

Dé beauty trends van 2024

Dé beauty trends van 2024

Dé beauty trends van 2024

Stralend 2024 in duiken! In het jaar 2024 staan er op beautygebied weer een aantal opwindende trends voor de deur die je niet wilt missen. Het wordt weer een jaar van eindeloze mogelijkheden om te experimenteren en om je persoonlijke stijl te laten stralen. Laten we samen gaan kijken naar enkele opmerkelijke stijlen die het komende jaar gaan domineren. 

1. Glowing skin

In 2024 draait alles om die natuurlijke gloed op je gezicht. Een stralende huid is niet alleen trendy, maar ook een teken van een gezonde huidverzorgingsroutine. Het begint dan ook allemaal bij je skincare routine, want dit is de sleutel tot een glowing skin. Omarm producten met hydraterende eigenschappen, zoals de advanced multi vitamin face cream en B.B. Clear unifying serum. Ook Foundations met een dewy finish en highlighters met een subtiele glans helpen je die gezonde uitstraling te bereiken. Op deze manier ga je letterlijk stralend 2024 in!

advanced-multi-vitamin-face-cream A&F

bb-clear-bb-clear-unifying-serum A&F

2. Eyecatcher met opvallende eyeliner

Volgend jaar kan je je creativiteit de vrije loop laten met prachtige eyeliners. 2024 is hét jaar om je ogen te laten spreken met gedurfde eyeliners. Van grafische lijnen tot kleurrijke accenten, 2024 moedigt aan om buiten de lijntjes te kleuren en je ogen in de schijnwerpers te zetten. Met de Perfect Precision Eyeliner - Black kun je de meest strakke lijnen zetten om tot een mooi ontwerp te komen. Dit is hét moment om speels te zijn met je oogmake-up en unieke, persoonlijke statements te maken.

perfect-precision-eyeliner-black A&F

3. Blozende wangen

Wil je een jeugdige uitstraling behouden? Dan is een blos op de wangen dé manier om dit te bereiken. Je hebt misschien al wel gemerkt dat dit jaar al een beetje in het teken staat van veel blush gebruiken. Deze trend is here to stay, ook in 2024! Wist je dat je ook een lippenstift of een lipgloss kunt gebruiken als blush? Je creëert dan een zeer gepigmenteerde blos op je wangen, wat helemaal dé trend van 2024 is.

matte-pigment-lipgloss-obsess-gl

4. Een gedefinieerde look

Het definiëren van je gezichtscontouren blijft een krachtige trend in 2024. Het creëren van een scherpe kaaklijn is waar je je op moet focussen in 2024. Deze make-up look is makkelijk te maken door een contour palette te gebruiken en bronzer aan te brengen voor de schaduwen. Het is belangrijk om de lijnen strak te houden en goed te blenden om een natuurlijk effect te behouden. De ideale manier om dit te doen is met een donkerer concealer om die scherpe kaaklijn te creëren. 

hd-proconceal-beautiful-bronze-g

5. Sharp middle parts

De klassieke middenscheiding is terug en strakker dan ooit tevoren. Dit kapsel straalt verfijning uit en past bij verschillende haartypes. Door de Ster Style Kam Metalen Punt te gebruiken kan je de perfecte middenscheiding creëren. Op TikTok bestaat zelfs een filter waarmee je kunt zien wat de perfecte midden scheiding voor jou is. Probeer het eens!

ster-style-kam-metalen-punt-A&F

6. Slicked back chic

De slicked back bun is de ultieme combinatie van chic en praktisch. Dit kapsel is perfect voor dagen waarop je een gestroomlijnde look wilt zonder te veel moeite te doen. Gebruik deze Cantu Beauty Avocado Hydrating Styling Gel om je haar strak naar achteren te trekken en creëer een nette knot op je achterhoofd. Deze haartrend is perfect voor zowel een feestje of een formele gelegenheid. 

cantu-beauty-avocado-hydrating-s

2024 staat helemaal in het teken van zelfexpressie! Of je nu subtiele veranderingen aanbrengt of gedurfde statements maakt, deze trends zijn ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te omarmen en uit te lichten. Op naar een jaar vol zelfontdekking en stralende schoonheid!