Terug

Feestelijke make-up: tips voor een schitterende look

Feestelijke make-up: tips voor een schitterende look

De feestdagen komen er weer aan! Dat betekent dat we onze make-up tas erbij pakken en voor de make-up spiegel gaan zitten om er op ons best uit te zien. Wij hebben voor jou de mooiste feestelijke make-up looks op een rijtje gezet. Heb je binnenkort een feestje en wil je je natuurlijke schoonheid net een beetje extra laten stralen? Kijk dan eens naar deze feestelijke make-up tips! 

Begin met een schone lei!

Een van de belangrijkste stappen in je make-up routine is het zorgen voor een schone huid. Begin met het reinigen van je gezicht om alle onzuiverheden te verwijderen. Dit kan je doen door een face cleanser te gebruiken. Cetaphil Gentle skin cleanser werkt goed voor een gevoelige huid en reinigt je gezicht grondig. Het reinigen van je gezicht zorgt ervoor dat je make-up beter blijft zitten en er beter uitziet. Na het reinigen, breng je een vochtinbrengende crème aan om je huid gehydrateerd te houden. Een goed gehydrateerde huid biedt een betere basis voor het aanbrengen van make-up.

Cetaphil GENTLE SKIN CLEANSER 236ml

Primer!

Voor dat je je make-up op doet, is het belangrijk dat je een primer gebruikt. Je wilt natuurlijk niet dat halverwege de avond je make-up er half af ligt. Een make-up primer is je geheime wapen om ervoor te zorgen dat je make-up de hele avond blijft zitten. Het creëert een glad oppervlak en minimaliseert de poriën, waardoor je foundation moeiteloos kan worden aangebracht. Probeer deze primer voor een optimale make-up look die heel de avond meegaat: Black Opal Invisible Oil Blocking Gel Primer

Black Opal Invisible Oil Blocking Gel Primer

Less is more! 

Kies een foundation die perfect past bij je huidskleur. Het doel is om een egale teint te creëren zonder er overdreven 'geplamuurd' uit te zien. Dit jaar staat in het teken van natural beauty. Kies dus voor een natuurlijke basis waarbij je bijna niet kan zien dat je foundation op hebt, the no make-up, make-up look. Met de ogen en de lippen kan je daarna weer uitpakken, om het feestelijke effect te creëren.

Black Opal TOTAL COVERAGE Concealing Foundation

Contouren en highlighten

Contouring en highlighting kunnen wonderen doen om je gezicht te definiëren en te laten stralen. Gebruik een bronzer om de holtes van je wangen, je kaaklijn en je neusbrug te accentueren. Breng daarna highlighter aan op je jukbeenderen, de neusbrug, je wenkbrauwbot en de cupidoboog van je lippen. Gebruik een extra sprankelende highlighter om je look partyproof te maken. 

Ogen die stralen!

De ogen zijn vaak het middelpunt van je feestelijke look. Kies oogschaduwtinten die bij je outfit passen. Glitter- of metallic oogschaduw is helemaal dé trend van 2023. Het voegt een feestelijke touch toe aan je look. Er kan nooit te veel glitter in de oogschaduw zitten! Door een eyeliner aan je glitter look toe te voegen creëer je een echt wauw effect. Met deze zwarte eyeliner van L.A. Girl creëer je bijvoorbeeld de perfecte wing. Lange, volle wimpers zijn als laatste altijd in trek. Overweeg valse wimpers of een goede mascara voor een dramatisch effect. Met deze ooglook kan je iedereen inpakken op het feestje!

Volumatic Mascara - Black Brown

Lippen die de aandacht trekken

Een feestelijke look is niet compleet zonder prachtige lippen. Sinds een paar jaar zijn lippen steeds belangrijker geworden in de make-upwereld. Kies een lippenstift of lippenpotlood in een opvallende kleur die past bij je outfit en persoonlijke stijl. Zorg ervoor dat je lippen er goed gedefinieerd uitzien. Voordat je de lippenstift aanbrengt, is het goed om eerst een sweet lip scrub te gebruiken. Je lippen zijn dan extra kissable voor je date of misschien kom je wel je toekomstige partner tegen op het feestje. Voor een mooie nude lip is Matte Pigment Lipgloss - Fleur een goede optie. Wil je toch meer een opvallende kleur? Ga dan voor Matte Pigment Lipgloss - Playful.

Matte Pigment Lipgloss - Fleur (GLG833)

Schitter tijdens de feestdagen

Geniet van de festiviteiten en wees het stralende middelpunt van de avond! Met deze tips ziet je make-up er flawless uit en ben je helemaal ready to party. Stijl je make-up look af op je kleding, zodat het helemaal matcht. Heb je nog vragen? Neem contact op! Onze specialisten staan voor je klaar om je te voorzien van het beste advies.