Terug

Het merk Makari uitgelicht

Het merk Makari uitgelicht

Maak kennis met Makari: een merk dat al sinds 1995 luxueuze huidverzorging verkoopt. Het merk vindt zijn oorsprong in Parijs en inmiddels wordt Makari wereldwijd verkocht. Wat wij zo leuk vinden aan dit merk? Makari heeft veel verschillende lijnen aan huidverzorgingsproducten en de verpakkingen… Wauw! Do we need to say more? Yes we do! Ze hebben namelijk nogal wat producten met verschillende werkingen, waar veel over te vertellen valt. 

We nemen je mee langs de verschillende collecties van Makari.

Classic Bright Skin

Light up your skin met de Makari Classic Bright Skin lijn. Deze collectie is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke teint van de huid op te lichten. De producten kunnen de huid tot drie tinten lichter maken en zorgen voor een verbeterde huidstructuur! Donkere vlekken worden vervaagd en oneffenheden zijn verleden tijd. De producten werken in fases, waardoor je bij langer gebruik de natuurlijke teint van de huid lichter ziet worden. De lijn bestaat uit huidverzorging voor gezicht en body. 

Niet alleen de werking van de producten is fantastisch, ze zien er ook nog eens prachtig uit. De Makari Day Radiance Face Cream zit in een prachtig potje. Pure verwennerij voor het oog én voor de huid. De formule van de dagcrème verzorgt, moisturized, gaat veroudering tegen en beschermt tegen de zon. Het resultaat is een egale, glowy en lichtere huid. Dit product is ook als nachtcrème verkrijgbaar. Deze producten zijn geschikt voor normale, droge en volwassen huidtypes.

Makari BRIGHT SKIN

Mocht je nu al fan zijn van deze prachtige lijn: er is meer! Was je lichaam met de Makari Luxurious Exfoliating Body Wash, die dode huidcellen verwijdert, celvernieuwing stimuleert en zorgt voor een stralende lichte huid. De Makari Body Brightening Beauty Milk Premium+ maakt je huid glowy en vermindert donkere vlekken. Tot slot kun je de Makari Clarifying Cream gebruiken voor je knieën, ellebogen, voeten en handen. Een volledige beautylijn met een perfecte werking! 

Classic Clear Skin

Zeg donkere vlekken en oneffenheden gedag met de Classic Clean Skin collectie. Deze lijn is ontwikkeld om acne te voorkomen en een stralende, heldere huid te bevorderen. Ook gaan deze producten donkere vlekken tegen. Perfect voor de huid die gevoelig is voor acne!

We lopen even de routine met je door:

Stap 1: Masseer de Makari Deep Cleansing Face Lotion 5 minuten in om je gezicht mee te reinigen. 

Stap 2: Gebruik de Makari Sulfur Acnyl Soap om de poriën te reinigen en ontgiften. De zeep zorgt ook voor een minder vette huid. 

Stap 3: Tot slot breng je de Makari Clear Acnyl Face Cream aan op je gezicht. Deze verzorgende crème houdt de huid egaal en voorkomt oneffenheden, zonder de huid uit te drogen.

Classic Caviar

Niets is zo luxe als kaviaar, toch? Waarom dan niet in je huidverzorging? Transformeer je huid met deze prachtige producten. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om huidveroudering en droogheid tegen te gaan en een luxe glow te geven.

De Makari Caviar Enriched Soap is een van de best hydraterende soap bars van Makari. De zeep voedt de huid met zijn eiwitrijke ingrediënten en ontdoet je huid van onzuiverheden zonder uit te drogen. De Makari Caviar Hydrating Face Cream (weer in dat prachtige potje) verheldert de teint van je huid en beschermt tegen schade van buitenaf. Een hydraterend, vocht inbrengend product voor een jeugdige huid! 

Naturalle Carotonic Extreme

Hydrateren, hydrateren, hydrateren: we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Om je hierbij te helpen, is er de Makari Naturalle Carotonic Extreme lijn. Deze lijn verjongt de vette en problematische huid. De plantaardige ingrediënten hebben een hydraterende werking en brengen de huid in evenwicht. Daardoor vervagen vlekken, littekens en rimpels. Alle ingrediënten voor een gezonde uitstraling!

Makari NATURALLE CAROTONIC EXTREME

Breng de Carotonic Extreme Toning Face Cream met SPF 15 aan op je gezicht en je zult merken dat je huid egaler en minder vet wordt. Tevens is je huid met deze crème beschermt tegen de zon. Gebruik hierna de Makari Carotonic Extreme Toning Spot Treatment Serum (ook met SPF 15): een huid verhelderend serum dat oneffenheden helpt voorkomen. Het serum verbetert de bloedsomloop en herstelt de textuur van je huid. Gebruik voor het lichaam de Makari Carotonic Extreme Toning Soap. Deze reinigt de huid, behandelt acne en zorgt voor een egale teint. Hierna smeer je je in met de Makari Carotonic Extreme Body Lotion. Deze body lotion zorgt voor een betere balans in de huid, waardoor vetheid wordt vermindert. 

Naturalle Intense Extreme 

Zo zacht als babybilletjes! De Makari Naturalle Intense Extreme lijn is een (zoals de naam al zegt) intens verzorgende collectie. De huid wordt verwend met shea butter en maakt deze lekker zacht. De droge huid wordt herstelt, striae en littekens worden tegengegaan en dat resulteert in een prachtige uitstraling.

Makari NATURALLE INTENSE EXTREME

Reinig je huid met de Makari Intense Extreme Toning Soap, voor de droge tot normale huid. Daarna kun je je huid heerlijk verwennen met producten voor lichaam en gezicht. Voor je lichaam is er de Makari Intense Extreme Body Lotion. Verrijkt met multivitamine en uiteraard shea butter, waardoor je huid heerlijk zacht wordt. Voor je gezicht breng je de Makari Intense Extreme Toning Face Cream aan. Dit is een van de beste huid verstevigende crèmes van Makari, die de huid hydrateert en beschermt. Tot slot is er de Makari Intense Extreme Toning Spot Treatment Serum. Een vochtinbrengend serum dat de huid verjongt en egaal maakt, voor een helder en fris resultaat.

Naturalle Multi-Action Extreme

Glow up! De Makari Naturalle Multi-Action Extreme lijn verheldert de huid, geeft een natuurlijke glans en herstelt de huid. De producten in deze lijn zijn versterkt met huidvernieuwende amandelolie en arganolie. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en droge huid.

Makari NATURALLE MULTI-ACTION EXTREME

De Makari Multi-Action Extreme Toning Soap reinigt niet alleen, maar verzorgt ook enorm. De soap bar hydrateert en voedt de huid terwijl het onzuiverheden en vuil verwijdert. Smeer je lichaam vervolgens in met de Makari Multi-Action Extreme Body Lotion en de verzorging is compleet. Ook deze lijn heeft weer een heerlijke crème en serum voor het gezicht. De Makari Multi-Action Extreme Glow Revitalizing Face Cream hydrateert en maakt de huid lichter. De droge huid wordt verzorgd terwijl de plantaardige ingrediënten de grove lijntjes verzachten. Vervolgens zorgt het Makari Multi-Action Extreme Glow Revitalizing Serum ervoor dat de droge huid kalmeert en dat het vochtgehalte hersteld wordt, waardoor een veerkrachtige en strakkere gloed wordt onthuld. 

Extreme Active Intense & Argan and Carrot Oil

Makari heeft een Extreme Active Intense lijn met producten met argan- en wortelolie. Deze lijn heeft een verlichtende werking op de huid met natuurlijke ingrediënten en vitamines die zorgen voor een egale gloed van top tot teen. Het zijn nogal wat producten, dus we gaan er snel doorheen. Deze lijn is niet geschikt voor de gevoelige huid. 

Deze lijn heeft veel prachtige gezichtsproducten. Zo heb je de producten die je in de andere collecties ook kunt herkennen, zoals de soap bar en de gezichtscrème. Deze verlichten en verzachten de huid en zorgen voor een stralende teint. De zeep is geschikt voor alle huidtypes en de gezichtscrème voor de normale, droge en volwassen huid. Deze lijn heeft ook een Extreme Active Intens Argan & Carrot Oil Toning Face Gel: een pigment verhelderende gel die helpt om ongewenste vlekjes te vervagen. Het Makari Extreme Active Argan & Carrot Oil Toning Spot Treatment Serum versterkt deze werking. Dit product breng je niet aan over je hele gezicht, maar vooral op de donkere plekjes. Voor onderweg is de Makari Extreme Active Argan & Carrot Oil Spot Corrector Pen perfect. Deze kan goed op het lichaam gebruikt worden, bijvoorbeeld op de knokkels en op oneffenheden. We hebben nog veel meer mooie producten uit deze lijn, dus neem vooral een kijkje op onze webshop en ontdek al het moois! 

Exclusive

De Makari Exclusive collectie is ontwikkeld om de huidskleur te stimuleren en een heldere lichte teint te onthullen. Een krachtige lijn die helpt bij hardnekkige huidpigmentatie. De producten zorgen tevens voor een egale huid. 

Voor het gezicht is er de Makari Exclusive Active Intense Exfoliating Soap, die dode huidcellen verwijdert en zorgt voor een stralende huid. De Makari Exclusive Active Toning Face Gel bevordert een egale, jonger uitziende teint. Vervolgens wordt de Exclusive Toning Spot Treatment Serum gebruikt voor de donker gepigmenteerde vlekjes op de huid. 

De Makari Exclusive Tone Boosting Body Glycerin gaat hyperpigmentatie op het lichaam tegen. Het is belangrijk om de glycerine samen te gebruiken met de Exclusive Tone Boosting Body Milk, zodat de huid gehydrateerd blijft.

Blue Crystal

Genezing en verzorging: the best of both worlds. De Makari Blue Crystal collectie staat bekend om zijn genezende en verzorgende werking. De producten voeden de huid met vitamines, antioxidanten en natuurlijke plantaardige ingrediënten waardoor de stralende gloed wordt hersteld. De collectie stimuleert celvernieuwing en verstevigt de huid. Zo worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar. Een levendige, zachte en jonge huid is het resultaat! Klinkt goed, toch? 

Makari BLUE CRYSTAL

Met de Makari Blue Crystal Vitaly Face Moisturizer verwen je je gezicht met een heerlijke moisturizing crème, met vitamine C toegevoegd. Breng hierna de Makari Blue Crystal Regenerating Serum aan voor het beste resultaat. 

Ook deze lijn heeft producten voor zowel lichaam als gezicht. Zo heb je de Makari Blue Crystal Revivify Beauty Bar Soap: een heerlijke zeep die je huid niet alleen schoonmaakt, maar ook verzorgt. Gebruik na het douchen (of badderen) de Makari Blue Crystal Skin Reviving Body Lotion: een heerlijke moisturizing lotion voor een gezonde glow. Ook de lichaamsproducten hebben dezelfde verjongende werking waar we het al eerder over hadden. 

De Makari Blue Crystal collectie is geschikt voor alle huidtypes. Ook voor de gevoelige huid. 

Pour le Bébé

Niet alleen verkoopt Makari gezichtsverzorging, maar ze hebben ook babyproducten! Wist je dat één van de eerste producten van Makari de Bebe Baby Collection was? De producten zijn uiteraard mild voor de tere babyhuid (en ze ruiken heerlijk!). Zo is de Makari Bebe Soap gemaakt op plantaardige basis en verrijkt met shea butter, voor een super zachte babyhuid. Ook de Makari Bebe Cleansing Milk Bath Wash is een heerlijk product om de kleine mee te wassen, zelfs voor de extra gevoelige babyhuidjes. 

We kunnen ons haast niet voorstellen dat je nog niet overtuigd bent van dit prachtige merk. Wij wel in ieder geval! De collectie van Makari bevat alle producten die je nodig hebt om de huid heerlijk te verwennen en te verlichten! 

Wist je dat we bij A&F Cosmetics ook veel giftsets van Makari verkopen? Dit kan erg handig zijn als je een bepaalde collectie gericht wilt gebruiken. Het is natuurlijk ook een prachtig cadeau om te geven! Bekijk alle giftsets en producten van Makari op onze website. Bij A&F Cosmetics ben je aan het juiste adres voor de mooiste en beste multiculturele beautyproducten!