Terug

Pruik dragen? Dit zijn dé haartrends van 2024!

Pruik dragen? Dit zijn dé haartrends van 2024!

Soms ben je je eigen haar een beetje beu en wil je een nieuwe haarstijl, toch? Dan ben je bij A&F Cosmetics aan het juiste adres. Want het aanpassen van je eigen haar is niet altijd de bedoeling en wij hebben een uitgebreid assortiment pruiken voor iedere dag van de week. Maar hoe weet je welke pruik je moet kiezen en wat is het verschil? In dit blog nemen we je mee in de wondere wereld van pruiken en lees je alle haartrends van 2024!

Haartrend 1: zeemeerminnen haar en krullen

De zeemeerminnen haarstijl is enorm in populariteit gegroeid. Met behulp van een wafeltang of krultang heb je al snel prachtige golven gemaakt in je haar. Toch is het maken van deze golven met een stijltang niet altijd even goed voor je haar of is het niet mogelijk met jouw haarstijl. Dan is het dragen van een pruik de perfecte oplossing. Een pruik die deze stijl nabootst is de Sleek Wig Joy.

Sleek Wig JOY

Haartrend 2: een stijlvolle en lange bob

Ook de bob is weer terug van weggeweest. Eens in de zoveel tijd maakt de bob zijn rentree in een nieuwe vorm en dit is niet anders in 2024. Ook dit jaar is de bob weer helemaal in, maar wel met een kleine twist. Dit jaar kun je absoluut een bob nemen, maar is het wel helemaal in om deze aan de wat langere kant te houden. Zelfs dan kunnen we begrijpen dat het een flinke stap is om je haar zo kort te knippen en daarom raden we aan om te kiezen voor de Wi goddes RoxyWi Goddes Lexus of de Sleek Spotlight 101 Lace Wig. Zo kun je genieten van een bob zonder je haar kort te hoeven knippen!

Wi Goddes Roxy

Haartrend 3: bring your afro back

Heb jij vroeger een afro gerockt? Dan kun je die nu weer laten groeien, want afro’s zijn weer helemaal in! Vind je het toch te veel moeite of groeit je afro niet meer zoals vroeger? Geen probleem, want wij hebben genoeg afro pruiken in diverse haarkleuren. Zo kun jij alsnog meegaan met deze geweldige trend, zonder dat je je huidige haarstijl moet aanpassen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Sleek Wig Leah of de Equal Afro Wig.

Sleek Wig LEAH

Haartrend 4: lange krullen

Krullen zijn altijd al populair geweest, maar dit jaar zijn ze populairder dan ooit. Toch is de populariteit van krullen net wat anders dan voorgaande jaren. Zo is het in 2024 enorm populair geworden om vooral de uiteinden van je haar te krullen. Zo krijg je een stijlvolle en chique look zonder al te veel moeite. Helaas is het krullen van je uiteinden of het stijlen van de bovenkant niet altijd even goed voor je haar. Dus wil jij deze haarstijl rocken, dan raden we aan om een van onze prachtige pruiken te kopen. Ga bijvoorbeeld voor de Cherish 3x Spiral French Curl, de Cherish Wig Vanessa of voor meer krullen kun je kiezen voor de Equal Wig Beyonce.

Cherish Wig VANESSA

Haartrend 5: heel veel haar en veel volume

We hebben natuurlijk verteld dat lange bobs en lang haar over het algemeen steeds populairder worden, maar niet alleen de lengte is dit jaar van belang, ook het volume wordt steeds belangrijker. Een volle bos haar wordt steeds populairder en de grote modehuizen hebben dit ook laten zien tijdens hun catwalks.

Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om een flink bos haar te laten groeien, maar natuurlijk komt ook hier A&F Cosmetics to the rescue! Met pruiken als de Sleek Wig Latisha en de Sultana, heb jij snel en eenvoudig een volle bos met haar!

Wi Goddess Sultana

Koop al je pruiken bij A&F Cosmetics en heb iedere dag een nieuwe haarstijl!

Ook dit jaar zijn er weer wat nieuwe haarstijlen en zijn er haarstijlen terug van weggeweest. We snappen hoe lastig het kan zijn om mee te gaan met de laatste haartrends, zeker wanneer je eigen haar niet meewerkt. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen beschikking heeft over een ruim assortiment van de meest hoogwaardige pruiken.

We hopen dat je dankzij dit blog ook klaar bent om mee te doen met de haartrends van dit jaar! Mocht je nog vragen hebben over ons assortiment pruiken, neem dan vooral contact met ons op! Ben je op zoek naar andere cosmeticaproducten? Kijk dan vooral ook naar onze haarverzorginghuidverzorgingsupplementen en accessoires.