In verband met een verbouwing kunnen wij tijdelijk geen orders verwerken, excuses voor het ongemak.

Terug

X-Pression vlechten: deze kleuren zijn er!

X-Pression vlechten: deze kleuren zijn er!

To all the girls out there: wij houden van unieke en speciale haarstijlen. De ene dag lang golvend haar, en de andere dag creatieve vlechten of een up do. En als je diep in ons hart kijkt, willen we die haarstijlen het liefst nog iedere dag in een andere kleur. Dit klinkt onmogelijk, maar met X-Pression is een unieke haarstijl dichterbij dan ooit! Je kunt eindeloos experimenteren met verschillende kleuren en stijlen en creëert iedere dag weer een kapsel dat jouw persoonlijkheid en mood weerspiegelt. In de mood voor vlechten? Top! In dit blog nemen we je mee in de wereld van X-Pression Ultra Braids en vertellen we je welke kleuren je allemaal kunt kiezen!

X-Pression Braids in diverse kleuren en maten

Een vlecht maakt van een simpele haarstijl al snel iets bijzonders. X-Pression speelt hier perfect op in door het aanbieden van vlechten die gemaakt zijn van nephaar. De vlechten van X-Pression zijn niet zomaar vlechten. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten. Zo heb je langere vlechten, waaronder de Ultra Braids 82’’, maar ook kortere varianten zoals de Lagos Braids 44’’ of 36’’, en de Pre-Stretched Braid 46’’. En dan hebben we het nog niet over de kleuren gehad, want oh-my, wat een keuze!

Vlechten van nephaar in ontelbaar veel kleuren

Met X-Pression Ultra Braids kun je je haar transformeren in levendige en opvallende kleuren. De vlechten zijn in onwijs veel kleuren beschikbaar. Van natuurlijke tinten tot erg gedurfde varianten, je kunt met X-Pression Ultra Braids jouw unieke stijl en persoonlijkheid tot uiting brengen. 

1. Vlechten in een natuurlijke tint

Ben je fan van een haarstijl die net even wat anders is, maar hou je tegelijkertijd van een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor de X-Pression Ultra Braids in natuurlijke tinten. Bruin, zwart, kastanjebruin en alles wat daartussen zit (en dat is veel!). Deze haarvlechten zijn perfect voor het creëren van een subtiele en verfijnde look die naadloos aansluit bij je eigen haarkleur. 

X-Pression Ultra Braid natural

2. Volg de trend met ombre Ultra Braids

Het ombre-effect, we kennen de trend allemaal en hij is here to stay. Een ombre-effect geeft jouw vlechten een geleidelijke overgang van donkere naar lichte kleuren. Met de X-Pression Ultra Braids Pre-Stretched kun je kiezen uit verschillende soorten ombre vlechten. Van bruin naar blond, van zwart naar paars, of zelfs een regenboog-effect. Het kan allemaal!

X-Pression Ultra Braid Pre-Stretched

3. Pastelkleurige vlechten voor een dromerige look

We love pastel! En toch zeker in de zomermaanden. Festivals, feestjes of gewoon om te shinen op het terras. Met een pastelkleurige vlecht creëer je een zachte en dromerige look die geschikt is voor iedere ‘gezellige’ gelegenheid. De X-Pression Ultra Braids zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in tinten zoals pastelroze, babyblauw of lila. Deze kleuren zijn perfect voor een speelse en romantische uitstraling!

X-pression ultra braid pastel

4. Durf op te vallen met felle en neon kleuren

Wil je een echt unieke look creëren met jouw vlechten? Say no more, want X-Pression maakt haar vlechten ook in opvallende kleuren. Ga je voor felrood, sprankelend blauw of knalgeel? Met de Ultra Braids in felle kleuren maak je zonder twijfel een statement!

neon kleur nephaar

Duurzame schoonheid met X-Pression haar

Als de grote hoeveelheid aan kleuren je nog niet over heeft gehaald om je haar te vlechten met X-Pression haar, dan is het wel de kwaliteit van de producten. X-Pression staat namelijk bekend om haar duurzaamheid en uitstekende kwaliteit. We begrijpen als geen ander dat haarstukken lang mee moeten gaan en er elke dag prachtig uit moeten zien. Met de vlechten van X-Pression kunnen we dit garanderen. De vlechten zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch haar dat bestand is tegen klitten en vervagen. Hierdoor kun je genieten van langdurige schoonheid en moeiteloos stralend haar. 

Probeer een nieuwe look met de Ultra Braids!

Jouw look transformeren is met de vlechten van X-Pression makkelijker dan ooit. Je creëert zonder al te veel moeite een wauw-effect in jouw lokken. Ontdek het uitgebreide kleurenpalet en kies de perfecte kleur die jouw unieke persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Of je nu een look zoekt voor een dagelijkse stijl of een speciale gelegenheid, X-Pression Ultra Braids zijn er voor jou! En je shopt ze natuurlijk altijd in onze webshop. ;)

Wil je graag advies over welke haarkleur je het beste kunt kiezen van de Ultra Braids? Neem gerust eens contact met ons op!