Terug

JAMAICAN BLACK CASTOR OIL STRENGTHEN & RESTORE OIL SERUM (59ml)

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€10,99

Adviesprijs: €13,99

Je bespaart 21%

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Niet op voorraad
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Productinformatie

SheaMoisture Haarolie - Jamaicaanse Zwarte Castorolie Versterkt & Restore Oil Serum

Jamaicaanse zwarte ricinusolie voor haargroei is een beproefd middel voor diegenen die haar weer gezond willen maken en willen laten groeien zolang het kan. We hebben deze krachtige olie genomen en ons eigen SheaMoisture haarolieserum gecreëerd, ontworpen om het groeipotentieel van krullend, kroeshaar en kroeshaar te maximaliseren. Deze verrijkte formule werkt echter uitstekend voor alle haartypes, vooral voor degenen die een behandeling wensen om kroezen te temmen.

Dit intensieve olieserum is perfect voor degenen die hun haar regelmatig steil maken, permanenten of met hitte stylen. Het zit boordevol intensieve hydratatie en dringt effectief door om de hoofdhuid en elke haarstreng te behandelen met voedingsstoffen, mineralen en vitamines, waardoor beschadigd of chemisch bewerkt haar weer tot leven komt. Voedingsrijke Jamaicaanse Black Castor Oil en gecertificeerde biologische Shea Butter helpen gezond, glanzend haar te ondersteunen door het haar te versterken en te conditioneren, waardoor de weerstand tegen breuk wordt vergroot. Pepermunt stimuleert de hoofdhuid voor een verkwikkende ervaring.


Productdetails
SheaMoisture streeft ernaar de nauwkeurigheid van de ingrediëntenlijsten op deze website. Omdat de lijsten met grondstoffen echter aan verandering onderhevig zijn als gevolg van INCI, kunnen wij niet garanderen dat deze lijsten volledig, actueel en/of foutloos zijn. Voor een nauwkeurige lijst met ingrediënten in elk product raadpleegt u de productverpakking.

Gebruiksinstructies
Masseer een paar druppels zachtjes in de hoofdhuid zo vaak als nodig. Spoel niet uit. Stijl naar wens. Voor een herstellende behandeling met hete olie masseert u zachtjes in de hoofdhuid en het haar. Dek af met een plastic dop en breng matige hitte aan gedurende 5 tot 15 minuten, afhankelijk van de conditie van je haar. Shampoo en conditie na de behandeling. Stijl naar wens.

Ingrediënten
Carthamus Tinctorius (saffloer) zaadolie, isopropylmyristaat, Ricinus Communis (castor) zaadolie, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter*ª´, Olea Europaea (Olijf) Fruitolie, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Geur, Niacine, Daucus Carota Sativa (Wortel) Zaadolie, Gehydrolyseerde Keratine, Tocoferol, Mentha Piperita (Pepermunt) Bladextract, Gistextract , Mauritia Flexuosa Fruitolie

Handig voor haartypes:
3A 4A 3B 4B 3C 4C

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.