Terug

JAMAICAN BLACK CASTOR OIL STRENGTHEN & RESTORE STYLING LOTION (237ml)

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€13,99

Adviesprijs: €14,99

Je bespaart 7%

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Niet op voorraad
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Productinformatie

Jamaicaanse Castor voor Haar - Jamaicaanse Zwarte Castorolie Versterkt & ; Restore Styling Lotion

Deze Jamaicaanse ricinusolie voor haar is een kostbare lotion op oliebasis die de haarlokken en follikels beschermt, terwijl het vocht en de glanzende glans herstelt van dof, beschadigd of chemisch bewerkt haar. Voor deze formulering hebben we Black Castor Oil in Shea Butter gecombineerd met fantastische resultaten! Haar dat hydratatie nodig heeft, kan volop liefde krijgen met deze rijke vochtinbrengende lotion voor haar. Black Castor Oil is een van de beste natuurlijke oliën om het haar van binnenuit te versterken, waardoor het sterker en voller kan groeien.

Perfect voor degenen die hun haar regelmatig kleuren, steil maken, permanenten of met hitte stylen. evenals kinky, krullende of golvende natuurlijke stijlen. Voedingsrijke Jamaicaanse zwarte ricinusolie, gecertificeerde biologische sheaboter en verkwikkende pepermunt worden gecombineerd in een ultra-hydraterende formule om te beschermen tegen de schadelijke effecten van styling met hoge hitte, terwijl de weerstand van het haar tegen breuk wordt verhoogd. Gebruik regelmatig als onderdeel van uw haarstylingregime om natuurlijk golvende en gekrulde lokken te voeden en te beschermen tijdens het stylen.


Productdetails
SheaMoisture streeft ernaar de juistheid van de ingrediëntenlijsten op deze website te behouden. Omdat de lijsten met grondstoffen echter aan verandering onderhevig zijn als gevolg van INCI, kunnen wij niet garanderen dat deze lijsten volledig, actueel en/of foutloos zijn. Voor een nauwkeurige lijst met ingrediënten in elk product raadpleegt u de productverpakking.

Gebruiksinstructies
Knijp een kleine hoeveelheid in de handen en breng aan op vochtig of droog haar, beginnend vanaf de punten tot aan de wortels. Spoel niet uit. Natuurlijk drogen of föhnen zoals gewoonlijk. Uitstekend om het haar te beschermen voordat hittestylingtools worden gebruikt.

Ingrediënten
Water (Aqua), Hydroxypropyltrimonium Gehydrolyseerd maïszetmeel, Cetearylalcohol, Haver Bèta-glucaan, gehydrolyseerd plantaardig eiwit PG-propylsilaantriol, Prunus Armeniaca (abrikoos) pitolie, Olea Europaea (olijf) fruitolie, lnuline, behentrimoniumchloride, stearyldihydroxypropyldimonium-oligosacchariden, behenylalcohol, Ricinus Communis (castor) zaadolie, Butyrospermum Parkii (Shea ) Boter*ª´, Niacine, Azijn, Polyglyceryl-3 Stearaat, Glycerine, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie, Stearylalcohol, Panthenol, Gistextract, Glycerylcaprylaat, Mentha Piperita (Pepermunt) Bladextract, Guar Hydroxypropyltimonium Chloride, Glyceryl Undecylenaat, diheptylsuccinaat, natriumfytaat, capryloyl, glycerine/sebacinezuurcopolymeer, citroenzuur in korrelvorm, Mauritia Flexuosa fruitolie, gehydrolyseerde keratine, geur (etherische oliemengsel) *Gecertificeerd biologisch ingrediënt. ª´Fair Trade-ingrediënt.

Handig voor haartypes:
3A < span class="hair-type__list-item">4A 3B 4B 3C 4C

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.