Terug

JAMAICAN BLACK CASTOR OIL STRENGTHEN & RESTORE TREATMENT MASQUE (340g)

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€14,99

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Productinformatie

Jamaicaanse Black Castor Oil SheaMoisture Masque - Versterkt en herstelt het haar Behandeling

Dit SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil-masker is het soort diep conditionerende masker dat u in huis wilt hebben, omdat het snel de kracht en veerkracht herstelt van beschadigd, broos of chemisch behandeld haar. Zwak haar valt gemakkelijk uit en als het als versterkingsmiddel wordt gebruikt, kan het een groot verschil maken door overmatig breken en uitvallen te helpen voorkomen. Als herstellende behandeling versterkt deze speciale mix van haarvriendelijke oliën en eiwitten de gezonde follikelgroei voor een betere algehele gezondheid van het haar. Een goede keuze voor degenen die houden van haar dat is gepermanent, gekleurd of regelmatig gestyled met verwarmingsapparaten.

Geformuleerd met voedingsrijke Jamaicaanse Black Castor Oil, met toevoeging van gecertificeerde biologische Shea Butter en meer. Helpt de natuurlijke groei te bevorderen door de haarelasticiteit te ondersteunen. Deze formule vermindert ook het uiterlijk van breuk en verlies. Pepermunt stimuleert de hoofdhuid voor een verkwikkende ervaring. Maakt het haar zacht, handelbaar en glanzend.


Productdetails
SheaMoisture streeft ernaar de nauwkeurigheid van de ingrediëntenlijsten op deze website te behouden . Omdat de lijsten met grondstoffen echter aan verandering onderhevig zijn als gevolg van INCI, kunnen wij niet garanderen dat deze lijsten volledig, actueel en/of foutloos zijn. Voor een nauwkeurige lijst met ingrediënten in elk product raadpleegt u de productverpakking.

Gebruiksinstructies
Breng na het wassen een royale hoeveelheid aan van het versterkende masker van de wortel tot de punten. Besteed bijzondere aandacht aan de haarpuntjes. Kam door voor een gelijkmatige verdeling. Plaats een plastic kapje over het haar en laat het 10-15 minuten onder een warme föhn zitten. Mag maximaal 30 minuten op het haar blijven zitten zonder hitte. Grondig spoelen. Stijl zoals gewoonlijk.

Ingrediënten
Water, Cetearylalcohol, Cocos Nucifera (kokos)olie, Glycerine (plantaardig), Butyrospermum Parkii Shea) Boter*ª´, stearylalcohol, cetylalcohol, behentrimoniummethosulfaat, geur (etherische oliemengsel), behentrimoniumchloride, panthenol, gehydrolyseerd plantaardig eiwit PG-propylsilaantriol, cetrimoniumchloride, Persea Gratissima (avocado) olie, Mangifera lndica (mango) Zaadboter, Olea Europaea (olijf) fruitolie, Mentha Piperita (pepermunt) bladextract, Ricinus Communis (castor) zaadolie, Mauritia Flexuosa fruitolie, gistextract, gehydrolyseerde keratine, Macadamia Ternifolia zaadolie, tocoferol, gehydrogeneerde plantaardige olie, niacine , Aloë Barbadensis-bladsap, azijn, caprylhydroxaminezuur, caprylylglycol, trifolium pratense (klaver) bloemenextract, karamel *gecertificeerd biologisch ingrediënt ª´Fair Trade-ingrediënt

Handig voor haartypes:
3A 4A 3B 4B 3C 4C

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.