Terug

JAMAICAN BLACK CASTOR OIL STRENGTHEN & RESTORE SMOOTHIE (340g)

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€13,99

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Productinformatie

SheaMoisture Versterkt en herstelt de smoothie met Jamaicaanse zwarte ricinusolie< /strong>

Hydrateert en definieer grote, veerkrachtige natuurlijke krullen met deze Jamaican Black Castor Oil Strengthen & Smoothie herstellen. Onze formule bevat Black Castor Oil, een populaire behandeling voor het voeden van de haarzakjes van de wortel tot de punten. Het is ideaal voor chemisch bewerkt en met hitte gestyled haar. Natuurlijke krullen profiteren ook van deze rijke, verzachtende stylingsmoothie.

Shea-haarproducten die voedzame Jamaicaanse Black Castor Oil en gecertificeerde biologische Shea Butter combineren, zijn geweldig voor het versterken en conditioneren van haarzakjes en lokken, waardoor gezond vocht weer in de haarzakjes wordt hersteld. beschadigd, broos haar. Geniet van het gebruik van deze versterkende smoothie om je natuurlijke krullen te definiëren, en de vermindering van kroezen is ook een leuke bonus. Pepermuntolie en appelazijn stimuleren de hoofdhuid voor een stimulerende ervaring.


Productdetails
SheaMoisture is toegewijd aan het behouden van de nauwkeurigheid van de ingrediëntenlijsten op deze website. Omdat de lijsten met grondstoffen echter aan verandering onderhevig zijn als gevolg van INCI, kunnen wij niet garanderen dat deze lijsten volledig, actueel en/of foutloos zijn. Voor een nauwkeurige lijst met ingrediënten in elk product raadpleegt u de productverpakking.

Gebruiksinstructies
Verdeel vochtig krullend haar en breng royaal aan van wortels tot uiteinden. Vorm krullen of strijk glad door het haar. Bij hittestyling spaarzaam aanbrengen. Niet uitspoelen.

Ingrediënten
Water, glycerine (plantaardig), cetrimoniumchloride, butyrospermum parkii (shea) boter*ª´ , Glycerylstearaatcitraat, Cetearylalcohol, Cetylalcohol, Cocos Nucifera (kokosnoot) olie, Glycerylcaprylaat, Macadamia Ternifolia zaadolie, Mangifera Indica (mango) zaadboter, Aloë Barbadensis bladsap, Ricinus Communis (Castor) zaadolie, Vanille Planifolia Fruit Extract, Mentha Piperita (pepermunt) bladextract, gehydrolyseerd rijsteiwit, biotine, niacinamide, panthenol, glycerylundecylenaat, geur (etherische oliemengsel) *Gecertificeerd biologisch ingrediënt. ª´Fair Trade Ingrediënt

Handig voor haartypes:
3A 4A 3B 4B < span class="hair-type__list-item">3C 4C

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.