Terug

MANUKA HONEY & MAFURA OIL INTENSIVE HYDRATION MASQUE (340g)

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€14,95

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Productinformatie

Volledige productbeschrijving
SheaMoisture Manuka Honey Masque met Mafura-olie - Diepe conditioner voor haar

Manuka-honing is een speciaal soort honing die geliefd is vanwege zijn natuurlijke genezende eigenschappen voor haar en huid. Vanwege zijn uitstekende veelzijdigheid mengt deze honing goed met een breed scala aan verzorgende oliën, en Mafura-olie is een van onze favoriete combinaties. Dit SheaMoisture Manuka Honey Masque biedt intense conditionering voor haar dat dorstig is naar vocht, vooral krullend haar.

Deze diepe conditioner doordrenkt het haar met een krachtige dosis vocht en voedingsstoffen. Afhankelijk van de conditie van je haar kan het een snelle hydratatieboost zijn of een extra diepe conditioneringsbehandeling. Ideaal voor het revitaliseren van overbehandeld haar, beschadigd haar of gekleurd haar.

Gecertificeerde biologische sheaboter, honing, mafura en baobabolie zijn gemengd met antioxidantrijke Afrikaanse rotsvijg om vocht te herstellen en vast te houden. Maakt de follikels glad en versterkt voor sterker, gezonder pluisvrij haar.


< div class="col-12 h5 px-0">Productdetails
SheaMoisture is toegewijd aan het behouden van de nauwkeurigheid van de ingrediëntenlijsten op deze website. Omdat de lijsten met grondstoffen echter aan verandering onderhevig zijn als gevolg van INCI, kunnen wij niet garanderen dat deze lijsten volledig, actueel en/of foutloos zijn. Voor een nauwkeurige lijst met ingrediënten in elk product raadpleegt u de productverpakking.

Gebruiksinstructies
Plaats schoon, nat haar. Royaal aanbrengen. Gebruik een kam met wijde tanden om het gelijkmatig van de wortel tot de punten te verdelen. Laat 5 minuten inwerken. Grondig spoelen. Voor extra conditionering bedek je het haar met een plastic kapje. Pas matige hitte toe gedurende maximaal 30 minuten. Wanneer u een stomer gebruikt, bedek het haar dan niet. Vochtige warmte draagt ​​bij aan de hydratatie van het masker.

Ingrediënten
Water (Aqua), Cetylalcohol, Cocos Nucifera (Kokosnoot) Olie, Behentrimonium Methosulfaat , Butyrospermum Parkii (Shea) boter*, glycerine (plantaardig), stearylalcohol, behentrimoniumchloride, panthenol, Trichilia Emetica (Mafura) zaadolie, honing, gehydrolyseerd rijsteiwit, geur (etherische oliemengsel), Adansonia Digitata (baobab) zaadolie , Cetrimoniumchloride, Persea Gratissma (Avocado) Olie, Ficus (Vijg) Extract, Mangifera Indica (Mango) Zaadboter *, Tocoferol, Aloë Barbadensis Bladextract, Caprylhydroxaminezuur, Caprylylglycol, Butyleenglycolboter *

Handig voor haartypes :
4A 4B 4C

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.