Terug

Shea Moisture MANUKA HONEY & MAFURA OIL INTENSIVE HYDRATION SHAMPOO (384ml)

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€12,95

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Productinformatie

Volledige productbeschrijving
Manuka Honey SheaMoisture Shampoo met Mafura-olie Intensieve hydratatieformule

SheaMoisture Manuka Honey Shampoo met Mafura-olie is echt een van de beste Manuka Honey-shampooproducten ontworpen voor alle type 4 haar. Deze sulfaatvrije shampoo reinigt de haarzakjes met een luxueus schuim dat het haar op zoete wijze verwent met natuurlijke voedingsstoffen en vochtinbrengende crèmes. Op zichzelf biedt de honing krachtige antioxidantbescherming, en we hebben hem gecombineerd met rijke, exotische Mafura-olie voor ongeëvenaarde diepe maskering voor krullend haar.

Terwijl we het haar doordrenken met intens vocht en glansversterkende voedingsstoffen, Manuka Honingshampoo is ontworpen om goed schoon te maken, maar laat voldoende vocht achter zodat het na de shampoo beheersbaar is.

Krachtig effectieve ingrediënten zijn onder meer gecertificeerde biologische sheaboter en baobab, gemengd in een rijke formule van herstellende oliën om het haar te verzachten en te revitaliseren . Antioxidantrijke Afrikaanse rotsvijg helpt de hydratatie te bevorderen en beschermt beschadigd haar tegen omgevingsinvloeden zoals vochtigheid of hete zonnestralen.


Productdetails
SheaMoisture streeft ernaar de nauwkeurigheid van de ingrediëntenlijsten op deze website te behouden. Omdat de lijsten met grondstoffen echter aan verandering onderhevig zijn als gevolg van INCI, kunnen wij niet garanderen dat deze lijsten volledig, actueel en/of foutloos zijn. Voor een nauwkeurige lijst met ingrediënten in elk product raadpleegt u de productverpakking.

Gebruiksinstructies
Aanbrengen op nat haar, zachtjes masseren tot een rijk schuim. Grondig spoelen. Herhaal indien nodig.

Ingrediënten
Water (Aqua), decylglucoside, natriumlauroyllactylaat, glycolstearaat, glycerine (plantaardig), Gehydrolyseerde rijstproteïne, panthenol, Butyrospermum Parkii (Shea) boter*, geur (etherische oliemengsel), Adansonia Digitata zaadolie, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, Trichilia Emetica zaadboter, Ficus Carica (vijg) extract, caprylhydroxaminezuur, caprylylglycol, stearamide AMP , Aloë Barbadensis-bladsap, tocoferol, honing

Handig voor haartypes:
4A 4B 4C

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.