Terug

Tropical Isle Living Jamaican Black Castor Oil (ORIGINAL) 118ml

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€10,99

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld = morgen in huis
  • 30 dagen bedenktijd
  • Uitgebreide collectie
  • Gratis verzending vanaf €30 (NL)

Productinformatie

Tropical Living's 100% pure Jamaican black castor oil (JBCO) heeft een gladde textuur en een rijke, aardse geur afkomstig van de beste met de hand geplukte bonen die groeien in St. Thomas en andere weelderige en vruchtbare parochies van Jamaica, en geroosterd volgens de tradities van het oude Afrika.

FEIT
Jamaicaanse zwarte castorolie bestaat uit ricinolzuur (een hydroxy-monovetzuur), dat het belangrijkste bestanddeel is van deze geweldige olie. Het helpt de huid te ontgiften door de bloedcirculatie te bevorderen en bij te dragen aan de productie van collageen.

HAARVOORDELEN
Onze Jamaicaanse zwarte castorolie reinigt de hoofdhuid door mogelijk schadelijke opbouw te verwijderen en natuurlijke oliën de kans te geven haarfollikels te versterken en te voeden voor gezond, dikker, prachtig haar. JBCO staat erom bekend vocht vast te houden en alle haartypes te voeden.

HUIDVOORDELEN
Tropic Isle Living Jamaican black castor oil creëert een beschermende laag op de huid om vocht in te sluiten en helpt bij het minimaliseren van verkleuring en het verschijnen van oppervlaktelijnen op alle huidtypes.

"OP EEN MISSIE"
Het doel van Tropic Isle Living is om u hoogwaardige, natuurlijke producten te bieden, bereid volgens traditionele methoden en handig binnen handbereik, voor een betere, gezonde, mooie versie van uzelf.

INGREDIËNT
Castorolie (Ricinus Communis)

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.