Terug

7 producten die je helpen om te ontstressen

7 producten die je helpen om te ontstressen

7 producten die je helpen om te ontstressen

Ontspannen is het fijnste dat er is, maar tegelijkertijd ook het moeilijkste om te doen. Tegenwoordig gaan we alleen maar door, door en door. Stress is in steeds meer levens een belangrijke factor. Daarom is het juist belangrijk om even te ontstressen. Maar dan vraag je je af ‘’hoe doe ik dat?’’ Gelukkig heb je dit blog gevonden! Wij geven je 7 tips om met de producten van A&F cosmetics te ontstressen. Deze tips zorgen ervoor dat je klaar bent om weer vol energie door te gaan!

1. Voeten omhoog en smeren maar!

Dankzij de enorme drukte in het leven vergeet je wel eens om rust te nemen. Maar nu is het even tijd om met je voeten omhoog te zitten. Daarbij moeten niet alleen je voeten ontstressen. Ook de rest van je lichaam is toe aan rust. Hiervoor is een lekkere body cream van Bio Claire de oplossing om je lichaam volledig tot rust te laten komen. Dankzij de natuurlijke werking van deze body cream zit je binnen no time weer vol energie!

body cream van Bio Claire

2. Een smoothie in je hand en in je haar!

Bij A&F Cosmetics houden we van smoothies. En niet alleen om te drinken. In onze webshop vind je namelijk ook heerlijke smoothies voor je haar, en we love it!

Ja, echt waar een smoothie voor je haar. De coconut & hibiscus curl enhancing smoothie van Shea Moisture zorgt ervoor dat jouw krullen tot rust komen en weer het volume en de krul krijgen die ze verdienen. Dankzij de natuurlijke en biologische ingrediënten van onze smoothies heb je maar een klein beetje nodig om het volume van je haar weer volledig terug te krijgen! Misschien is kokosnoot niet helemaal je ding? We hebben altijd nog andere smoothies waarmee jij kunt ontspannen! 

COCONUT & HIBISCUS CURL ENHANCING SMOOTHIE

3. Lekker in de olie

Misschien heb je wel een drukke periode achter de rug op je werk of heb je 1001 dingen om tegelijkertijd aan te denken? Wat de reden ook is, je lichaam verdient het om zo nu en dan wat rust te krijgen. Maar hoe ontspan je je lichaam? Hier hebben wij de ideale combi voor! Met de Secret d'Afrique 3 in 1 Hand & Body Butter (700 gram) en een lekkere lemon body oil zorg jij ervoor dat jouw lichaam de ontspanning krijgt die het verdient! De body butter en body oil verzachten uitgedroogde en gespannen huid. Precies wat je nodig hebt om te ontstressen! Dankzij de vitamine E in de body butter en de Jojoba olie in de body oil worden de producten snel geabsorbeerd, hierdoor hoef je niet bang te zijn voor een vettige huid. Je huid wordt weer zijdezacht waardoor je weer klaar bent om die 1001 dingen te gaan doen!

Cantu Beauty Softening Body Butter

4. Laat je gezicht sprankelen!

In de winter kun je niet ontspannen door in het zonnetje te gaan liggen. Maar toch wil je dat je gezicht de gezonde gloed houdt die je normaal krijgt van ontspannen in de zon. Met de B.B. Clear lightening Lotion zorg jij ervoor dat je huid tot rust komt en je een egale en sprankelende huid krijgt. Gebruik jij toch liever een crème om te ontstressen in plaats van een lotion? Geen probleem, B.B. Clear cream is het product voor jou! Dankzij de mix van plant-gebaseerde ingrediënten zorgt B.B. Clear dat jouw huid een gezonde en natuurlijke uitstraling krijgt, zonder toegevoegde chemicaliën!

B.B. Clear Lightening Lotion

5. Ontspan met een maskertje

Een lekker masker opdoen is de ultieme manier om even te ontspannen. Zo hebben we een ruime selectie heerlijke maskers die zorgen dat je gezicht egaal wordt en de huid helpt ontstressen en ontspannen. Maar niet alleen je gezicht is soms toe aan een maskertje. Ook je haar kan soms een maskertje gebruiken om te ontspannen. Dankzij de mix van Argan, amandel en Jojoba olie helpt het haarmasker van Curly Secret ervoor dat je haar tot rust kan komen en het alle belangrijke voedingsstoffen kan opnemen die het nodig heeft.  En dat zie je!

Repairing Hair Mask

6. Een pudding, maar niet als toetje

Een ander product wat helpt tegen stress is pudding. Ja, niet alleen pudding toetjes kunnen helpen tegen stress, maar ook onze pudding producten helpen je haar te ontstressen en geven jou het gevoel dat je een spa dagje hebt. Wij hebben dan ook verschillende pudding producten die zorgen dat je haar, door een mix van Aloe, Mint en Manuka honing, de juiste voedingsstoffen krijgt en niet uitdroogt. Breng het aan, ga met een pudding toetje op de bank zitten en ontspan!

Aloe & Mint Flawless Pattern Perfecting Pudding

7. Geef jezelf een boost met een face toner

Nu je dankzij deze tips bent ontstresst is het belangrijk dat je net dat extra zetje krijgt, oftewel een boost! Met de face toners uit onze webshop, krijgt je gezicht de boost die het nodig heeft. Bovendien biedt Makari deze toners in gel vorm en in crème vorm waardoor je zelf kan kiezen hoe je jouw gezicht een boost geeft. Kies het ultieme producten voor jou en ontstressen maar! Wist je dat Makari nog meer prachtige producten aanbiedt in diverse lijnen? We vertellen je er graag meer over in ons blog over het merk Makari.

Makari EXCLUSIVE TONING FACE GEL

Ontstressen is nog nooit zo makkelijk geweest met de producten van A&F Cosmetics! 

We hopen dat je na deze tips nog nooit zo ontspannen bent geweest! Wil je toch kijken of er nog producten zijn die je ook wilt gebruiken, kijk dan ook bij onze haarverzorgingsproductenhuidverzorgingsproducten of neem contact op met onze specialisten. Zij staan klaar om je te voorzien van het beste advies en helpen je graag in het kiezen van de juiste producten.