Terug

Bescherm je haar tegen hitte en zon met deze 6 producten

Bescherm je haar tegen hitte en zon met deze 6 producten

Nederland wordt steeds warmer. Niet alleen tijdens de zomermaanden, maar ook in de andere seizoenen zien we de temperaturen stijgen en het zonnetje steeds meer tevoorschijn komen. Het kan lastig zijn om je haar te beschermen tegen deze hitte en zon. Je haar droogt uit, je krijgt gespleten punten en je verliest kleur. Dit is natuurlijk niet de bedoeling want met zomerse dagen wil je natuurlijk shinen!

Gelukkig heb je dit blog gevonden! In dit blog bespreken wij 6 producten die jouw haar beschermen tijdens de warme periodes. Hierdoor verandert jouw droge en futloze haar in een gezond haar om te showen! Lees dus snel verder en geniet van de zomerse dagen!

1. Pretty Curly Girl: Extra Loving Leave-In Conditioner

De extra loving leave-in conditioner van Pretty Curly Girl is een echte must tijdens warmer weer. Deze leave-in conditioner bevat alle ingrediënten om jouw haar te beschermen tegen zon en hitte. De extra loving leave-in conditioner is verrijkt met shea butter, lijnzaad, amandelolie en natuurlijk… liefde.

Deze Pretty Curly Girl leave-in conditioner is perfect voor ieder soort haartype. De producten van Pretty Curly Girl staan bekend om hun producten voor krullend haar, maar deze leave-in conditioner is ook goed te gebruiken voor steil haar, misschien door het extra vleugje liefde.

Extra Loving Leave-In Conditioner 250ml

2. Pretty Curly Girl: Peppermint Clean Shampoo

Hoewel we bij A&F Cosmetics altijd al een voorliefde hebben voor Pretty Curly Girl producten, zijn ze op het gebied van haar bescherming producten ook echt vooruitstrevend. Zo ook met de Pretty Curly Girl peppermint clean shampoo. Deze shampoo is proteïnevrij en is ontwikkeld om je haar en hoofdhuid grondig te reinigen zonder je natuurlijke oliën aan te tasten. Je spoelt dus eenvoudig alle stylingproducten en zand (want we love the beach) uit je haar, zonder je haar dof en futloos te maken.

Bovendien zorgt deze shampoo ook voor een fris en vitale uitstraling, dankzij de pepermuntolie die wordt gebruikt in de shampoo. Net als bij de leave-in conditioner van Pretty Curly Girl is deze shampoo te gebruiken door ieder soort haartype.

Peppermint Clean Shampoo (250ml)

3. Pretty Curly Girl: Strong Hold Gel

De Pretty Curly Girl strong hold gel is de perfecte afwerking op een zomerse dag. De strong hold gel is speciaal gemaakt om na het wassen en conditioneren je haar net dat extra stukje versteviging te geven. Met de combinatie van proteïne en keratine is deze strong hold gel de perfecte finishing touch.

Dankzij de veelzijdige en voedende ingrediënten worden je haren niet alleen vitaler maar ook dikker en sterker. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen de zon en hitte. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor droog en futloos haar wanneer je buiten wilt zijn.

Strong Hold Gel (250ml)

4. Murray’s: Super Light conditioner

De vierde topper om te gebruiken op warme dagen is een conditioner, maar niet zomaar een. Murray’s super light conditioner is echt perfect voor zomerse dagen op het terras of in het park. Dankzij de kokosnootolie en aloë die worden gebruikt in de conditioner, vallen deze niet zwaar op je haren. Hierdoor heeft je haar bescherming van de zon, maar voelt je haar niet zwaar tijdens heerlijke zomerdagen.

Murray's Super Light

5. Mielle: Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil

Je gebruikt olie om lekker bij te bruinen en jezelf te beschermen in de zon, maar wist je dat olie voor je haar ook helpt tegen de zon? Met de Mielle rosemary mint scalp & hair strengthening oil bescherm je je haar met een heerlijke en verzachtende olie. Deze olie van Mielle is opgebouwd vanuit een intensieve formule die jouw haar meer voedingsstoffen geeft. Dankzij de organische ingrediënten in deze olie wordt je haar van binnenuit versterkt door de lichaamseigen stoffen een boost te geven. 

 

Mielle Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil 59ml

6. Curly Secret: Curly Reviving Leave-in

Het kan zijn dat je dit blog een beetje te laat hebt gevonden, sorry! Gelukkig hebben we ook voor jou het perfecte product om je haren na blootstelling aan de zon weer te herstellen. De Curly reviving leave-in is een op olie gebaseerd haarproduct, dat beschadigd haar weer laat opleven. Curly Secret als merk raden wij dan ook zeker aan voor iedere vrouw en zeker voor vrouwen met krullen. De Curly reviving leave-in heeft de perfecte combinatie van voedende en herstellende ingrediënten om jouw haar te beschermen en verstevigen in de felle zon. 

Curl Reviving Leave-in (236ml)

We hopen dat je wat hebt opgestoken van dit blog en een zonnesteek kan voorkomen ;). Mocht je nog vragen hebben over een van deze producten, neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Den Haag!