Terug

De 10 beste cosmeticaproducten volgens 500.000 klanten

De 10 beste cosmeticaproducten volgens 500.000 klanten

Bij A&F Cosmetics zijn we trots dat onze producten al jarenlang klanten helpen om hun natuurlijke schoonheid te laten stralen. Zo vind je bij ons diverse producten voor haarverzorginghuidverzorgingmake-uphaar en meer. Maar nu vroegen we ons af: ‘’Wat zijn onze populairste producten?’’

Om een antwoord te krijgen op deze vraag zijn we op onderzoek uitgegaan. Meer dan 600.000 aankopen van ruim 500.000 klanten hebben ons een beeld gegeven van jullie favoriete cosmeticaproducten. Deze informatie, samen met onze eigen ervaring en beoordelingen die we van onze klanten hebben ontvangen, hebben we gebundeld tot de 10 beste cosmeticaproducten. Speciaal voor jou zetten we ze in dit blog op een rijtje! 

1. Pretty Curly Girl Magical Flaxseed Gel: 1.984 keer gekozen

Op nummer één staat een bekend en all time favorite merk voor mensen met krulhaar: de Pretty Curly Girl Magical Flaxseed Gel. Dit stylingsproduct is perfect voor iedere man of vrouw die zijn of haar lokken beter wilt definiëren en meer volume wilt creëren. Het met lijnzaad verrijkte product biedt een gebalanceerde werking tussen vitamines en eiwitten. Gebruik het product twee tot drie keer per week en merk het verschil!

Pretty Curly Girl Magical Flaxseed Gel

2. X-Pression Ultra Braid: 1.643 keer gekozen

Het tweede product in ons lijstje is niet zozeer een product dat je haar hydrateert of verstevigt, maar het is zeker iets wat je haar meer definitie geeft. Het op een na populairste product onder 500.000 klanten is de X-Pression Ultra Braid. Deze ultra braid is een kunstmatige haarvlecht en is beschikbaar in diverse lengtes. Het merk X-Pression staat al jaren bekend als een van de meest kwalitatieve merken voor nep haar op de markt en dit is te zien aan de cijfers. De haarvlecht geeft jouw haar net wat meer volume en is eenvoudig af te knippen op de perfecte lengte.

X-Pression Ultra Braid

3. Pretty Curly Girl Extra Loving Leave-In Conditioner: 1.255 keer gekozen

Het derde product in ons lijstje is van hetzelfde merk als onze nummer één. Zien we een patroon? De Pretty Curly Girl Extra Loving Leave-In Conditioner is 1.255 keer gekozen door onze klanten en we snappen wel waarom. Deze proteïne leave-in conditioner versterkt en verstevigt jouw haar en voedt je hoofdhuid. Met een mix van shea butter en lijnzaad  ontklit het je haren en geeft het die boost die het verdient.

Extra Loving Leave-In Conditioner 250ml

4. Bigen Permanent Powder Hair Colour: 1.201 keer gekozen

Het verven van je haar is in de loop van de jaren steeds populairder geworden en dit zien we ook terug in de cijfers, met op de vierde plek de Bigen Permanent Powder Hair Colour. Het verven van je haar is vaak niet bevorderlijk voor de gezondheid van je haar. Gelukkig ligt dit anders bij Bigen. Misschien is het product daarom ruim 1.200 keer gekozen? De Bigen haarverf is namelijk in poedervorm en maakt geen gebruik van ammoniak. Hierdoor loop je minder risico op beschadigd haar en geniet je van een natuurlijk ogende haarkleur.

 Bigen Permanent Powder Hair Colour

5. Pretty Curly Girl Peppermint Clean Shampoo: 664 keer gekozen

De nummer vijf in onze lijst is ook gelijk het derde product van Pretty Curly Girl. De Pretty Curly Girl Peppermint Clean Shampoo is 664 keer gekozen als de shampoo die werkt. Samen met de gel en de conditioner heb je namelijk de perfecte routine voor een gezonde en vitale bos met haar. Net als de andere Pretty Curly Girl producten, is ook de peppermint clean shampoo verrijkt met eiwitten voor gezond haar. Bovendien bevat de shampoo heerlijke pepermuntolie, Tea Tree olie en een unieke formule die helpt bij roos en hoofdhuid irritatie.

Peppermint Clean Shampoo (250ml)

6. Pretty Curly Girl Flaxseed styling gel: 439 keer gekozen

We zijn over de helft van ons lijstje. Toch vinden we ook op plek zes een product van Pretty Curly Girl in de vorm van de Flaxseed styling gel. Dit product is speciaal ontworpen om jouw haar klaar te maken voor de dag. Dankzij het lichtgewicht styling serum helpt het jouw haar pluisvrij te maken en kun jij eenvoudig je haar in model brengen.

Flaxseed Styling Serum (250ml)

7. B.B. Clear Dark Spot Remover: 403 keer gekozen

Ben jij op zoek naar een crème die helpt met het verlichten van donkere plekken op je huid? Meer dan 400 anderen gingen je voor. De B.B. Clear Dark Spot Remover is hét product wanneer je last hebt van pigmentatie en donkere vlekken, maar dit is niet het enige dat B.B. verhelpt. De crème helpt ook bij het verkrijgen van een natuurlijke gloed en ondersteunt de verjonging van je huid. Ideaal voor pigmentvlekken of donkere plekken na een zonnige dag.

B.B Clear DARK SPOT REMOVER - 30ml

8. Karseell Maca & Collagen Hair Mask: 400 keer gekozen

Een merk dat we nog niet zijn tegengekomen in deze lijst, maar wel in de top tien aller tijden staat, is Karseell met de Karseell Maca & Collagen Hair Mask. Dit haarmasker, gekozen door meer dan 400 klanten, is het populairste haarmasker bij A&F Cosmetics. Met meer dan 20 verschillende haarmaskers in ons assortiment, steekt het haarmasker van Karseell er met kop en schouders bovenuit. Een echte aanrader dus. Niet alleen door ons, maar ook door 400 anderen.

Karseell Maca & Collagen Hair Mask 500ml

9. Black Opal Skin Perfecting Stick Foundation SPF 15: 385 keer gekozen

Op nummer negen in ons lijstje hebben we een erg bekend merk: Black Opal. Dit merk staat al jaren bekend om de kwalitatieve make-up producten die worden geproduceerd voor verschillende huidtypes. En dit is niet anders met de Skin Perfecting Stick Foundation. Deze foundation is door 385 klanten gekozen tot hun go-to foundation om oneffenheden van de huid weg te werken. Dankzij de verrijking van antioxidanten als vitamine C en vitamine E, wordt jouw huid beschermd en gevoed.

Black Opal TRUE COLOR® Skin Perfecting Stick Foundation SPF 15

10. Pretty Curly Girl Bye Bye Tangles & Knots Conditioner: 382 keer gekozen

Last but not least, hebben we op plek tien weer een product van het welbekende merk Pretty Curly Girl. Met 382 fans is de Bye Bye Tangles & Knots Conditioner voor velen dé uitkomst om haar te ontklitten. Dankzij een mix van Japanse matcha en avocado, vitamine E, karitéboter en amandelolie is deze conditioner een geweldige ontklitter. Breng een goede hoeveelheid conditioner aan na het wassen van je haar en masseer het in over je gehele haar en hoofdhuid. Na een aantal minuten spoel je het eenvoudig uit met lauw water en laat je jouw haar luchtdroog worden. Zeg die vervelende klitten maar vaarwel!

Bye Bye Tangles & Knots Conditioner (250ml)