Terug

Welk haarmasker werkt het beste voor jouw haar? Wij delen onze top 6!

Welk haarmasker werkt het beste voor jouw haar? Wij delen onze top 6!

Welk haarmasker werkt het beste voor jouw haar? Wij delen onze top 6!

Heb je het idee dat jouw haar een boost kan gebruiken? Een haarmasker kan wonderen doen! Het kan de oplossing zijn voor droog of beschadigd haar. Maar welk haarmasker past bij jou? Gelukkig zijn er haarmaskers die speciaal zijn ontwikkeld om verschillende haartypes te verzorgen. Wij delen onze 6 beste haarmaskers voor verschillende types haar. Ontdek nu hoe je jouw haar extra verzorging kan geven. 

1. Karseell Maca & Collagen Hair Mask voor beschadigd haar

Heb jij last van beschadigd haar? Dan is deze Karseell Collagen Hair Mask de perfecte oplossing. Dit haarmasker met collageen ondersteunt de gezondheid van het haar op verschillende manieren. De eiwitten die erin zitten, zorgen ervoor dat je haar versterkt wordt. Hierdoor is je haar minder kwetsbaar voor schade en breuk. Als dit al niet genoeg was, zorgt dit masker er ook nog voor dat je haar diep gehydrateerd wordt. Dit masker repareert je haar vanaf de wortels tot de punten, zodat jij lange en gezonde lokken kunt groeien. 

karseell-maca-collagen-hair-mask

2. Yari Green Curls Deep Treatment Mask voor krullen

Soms hebben krullen net even wat meer verzorging nodig dan andere haarstijlen. Hoewel een volle bos met krullen natuurlijk prachtig is, kan het ook zeer pluizig en droog worden. De Yari Green Curls Mask hydrateert en verzacht het haar diep. Het haarmasker zorgt voor een intense voeding, zodat je krullen weer pluisvrij en veerkrachtig worden. Dit maakt het verzorgen van die prachtige bos krullen net een stukje makkelijker. 

yari-green-curls-deep-treatment

3. Novex Coconut Oil Deep Hair Mask voor gekleurd haar

Heb jij onlangs je haar gekleurd? Het verven van je haar is natuurlijk niet goed voor de gezondheid van je haar. Daarom is een haarmasker met kokosnootolie perfect voor jouw gekleurde haar. Novex Coconut Oil Mask zorgt ervoor dat je kleur levendig blijft en dat je haar weer in een gezonde staat komt. Kokosnootolie haarmaskers beschermen de kleur en hydrateren het haar diep, waardoor het zacht en glanzend blijft.

novex-coconut-oil-deep-hair-mask

4. Mielle Rice Water Clay Masque voor vet haar

Mielle Rice Water Clay Masque is perfect voor vet haar. Vet haar kan worden verzorgd met klei haarmaskers. Klei absorbeert overtollige oliën en onzuiverheden van de hoofdhuid, waardoor het haar frisser en langer schoon blijft. Dit masker is speciaal ontworpen om onzuiverheden te verwijderen en tegelijkertijd te hydrateren. Het geeft je een fris gevoel en zorgt voor hydratatie. Kleimaskers zijn dus de beste maskers voor vettig haar.  

mielle-rice-water-clay-masque

5. Novex Argan Oil Deep Conditioning Hair Mask voor droog haar

Een haarmasker met arganolie is zeer goed voor droog haar. Droog en beschadigd haar heeft intensieve voeding nodig. Arganolie haarmaskers zijn rijk aan vitamine E en antioxidanten, waardoor ze diep doordringen om het haar te hydrateren, te herstellen en te versterken. Met Novex Argan Oil Mask is jouw droge haar verleden tijd en maakt het plaats voor glanzende lokken. 

Novex Argan Oil Mask

6. Manuka Honey & Mafura oil Intensive Hydration Masque voor ieder haartype

Staat jouw haartype hier niet bij? Dan is de Manuka Honey & Mafura oil Mask een goed masker voor jou! Dit masker is bestemd voor alle soorten haar. Dit masker is perfect als je een snelle hydratatie boost nodig hebt. De combinatie van de honing en Mafura oil zorgt ervoor dat je haar er verzorgd en glanzend uitziet. Een masker met honing is geschikt voor alle soorten haartypes.

manuka-honey-mafura-oil-intensiv

Hoe gebruik je een haarmasker?

Sommige haarmaskers moet je op verschillende manieren aanbrengen. Daarom is het handig om altijd eerst de handleiding te lezen voordat je het masker aanbrengt. Dit zijn de stappen voor het aanbrengen van de meeste haarmaskers:

  • Stap 1: Was je haar en spoel het grondig uit met een milde shampoo. Je wilt dat je haar schoon is voordat je het masker aanbrengt, zodat het masker goed kan doordringen.
  • Stap 2: Verwijder overtollig water. Je wilt niet dat het water van je haar afdruipt, omdat het masker dan minder goed kan blijven zitten.
  • Stap 3: Verdeel het masker over de lengte van je haar. Zorg dat het haarmasker niet op je hoofdhuid terechtkomt, dit maakt je haar sneller vet. 
  • Stap 4: Laat het masker 10 tot 20 minuten intrekken.
  • Stap 5: Spoel het masker grondig uit met water en zonder zeep. 

Haarmaskers zijn essentieel

Na het lezen van dit blog kun je wel zeggen dat een masker essentieel is voor je haar! Het zorgt ervoor dat jij gezonde en stralende lokken krijgt. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.