Terug

9x de beste oliën voor verschillende huidtypen

9x de beste oliën voor verschillende huidtypen

Het is weer zover! De dagen van zonnen zijn voorbij en het is weer tijd voor een theetje en een dekentje. Heerlijk! Het is alleen niet allemaal geweldig, want het is ook de tijd van… een droge huid. De dagen bestaan, naast theetjes drinken en kaarsjes aansteken, ook uit smeren, smeren en nog eens smeren. Misschien heb je een vette huid of juist een heel droge huid, smeren is onderdeel van het najaar. Toch hoeft het niet vervelend te zijn. In dit blog lees je over de 9 beste oliën die je kan gebruiken in het najaar, voor ieder huidtype! Dus, klaar om te smeren?

1. Vaseline intensive care cocoa radiant body oil: voor droge huid

We beginnen gelijk met een toppertje. Ben jij hem al tegengekomen online? Want de Vaseline intensive care cocoa radiant body oil is een echte aanrader voor iedereen met een droge huid. Deze huidolie is ideaal wanneer jij je huid extra moet vitaliseren en wat extra glans moet meegeven. Wees niet bang, deze intensive care huidolie wordt goed opgenomen waardoor je niet rondloopt met een vettige huid.

Vaseline Intensive Care Cocoa Radiant Body Oil 200ml

2. B.B. Clear Skin Respectful Oil: voor de vette huid

De tweede huidolie die we je echt moeten laten zien, is een olie van B.B. Clear. Als je ons al langer volgt weet je dat wij echt fan zijn van B.B. Clear, en om een goede reden! De B.B. Clear Skin Respectful Oil is (bijna) een geschenk van God. Deze olie helpt je huid te vitaliseren en zorgt voor een minder vette huid. Perfect voor de mensen die op zoek zijn naar een stralende huid.

B.B. Clear Skin Respectful Oil - 60ml

3. Fair & White Brightening oil: voor een satijnzachte huid

Nummer drie in ons lijstje is de Fair & White Brightening oil. Deze olie is voor iedereen die op zoek is naar een zachte en gezonde huid. Fair & White staat bekend om het creëren van een sprankelende huid het hele jaar door. We raden dan ook zeker aan om deze huidolie het hele jaar in huis te hebben, zodat je altijd verzekerd bent van een zachte en gezonde huid!

Fair & White BRIGHTENING OIL | SO WHITE (250ml)

4. A3 Lemon body oil: voor een gestresste en droge huid

Het najaar kan niet alleen een droge, maar ook een gestreste huid veroorzaken. Ook hiervoor hebben we een remedie met de A3 Lemon body oil. Deze body oil is speciaal ontworpen om ons allemaal te helpen met het ontstressen en bevochtigen van de huid. Dankzij de jojoba olie zorgt het smeren van deze olie voor minder vochtverlies en wordt je huid minder droog.

Lemon Body Oil (260ml)

5. Makari extreme Argan & Carrot Botanical Body Oil: voor een jonge en gezonde huid

Nummer vijf op ons lijstje is de body oil van het bekende merk Makari. De olie die we hier laten zien is voor iedereen die een egale huid wil. De Makari extreme Argan & Carrot Botanical Body Oil helpt namelijk met het verminderen van puistjes, oneffenheden en zorgt voor een strakke en egale huid. Bovendien zorgt deze olie voor extra hydratatie en is het te gebruiken voor ieder huidtype.

 

Makari EXTREME ARGAN & CARROT BOTANICAL BODY OIL (125ml)

6. Mamado 100% Pure Castor Oil: dé olie voor een zachte huid en haar

Op zoek naar een 100% natuurlijke huidolie? Zoek niet verder! De Mamado 100% Pure Castor Oil is gemaakt uit het zaad van de Ricinus Communis. Hierdoor is de olie zo goed als geurloos en smaakloos. Ricinusolie wordt dan ook door velen beschouwd als hét product voor een stralend zachte huid. Het wordt gebruikt in de meest populaire haar- en huidproducten en is de perfecte olie voor het najaar.

Mamado 100% Pure Castor Oil

7. Mamado 100% Pure Coconut Oil: voor ieder huidtype

Nog een olie van het merk Mamado is de Mamado 100% Pure Coconut Oil. Deze huidolie wordt gemaakt van het binnenste van een kokosnoot en wordt versterkt met amandelolie. De Mamado kokosnootolie helpt het vocht van de schrale en droge plekken te herstellen en vitaliseren.

 

Mamado 100% Pure Coconut Oil

8. Pure White Gold Glowing 2 Maxi Tone Oil: voor pigmentvlekken en droge huid

Soms zorgt de kou voor een enorm droge huid en pigmentatie. Niet alleen de zon kan een boosdoener zijn voor deze vervelende vlekken, maar ook de kou kan het veroorzaken. Gelukkig kun je dan kiezen voor de Pure White Gold Glowing 2 Maxi Tone Oil. Deze olie is verrijkt met vitamine E en diverse antioxiderende ingrediënten waardoor je pigmentvlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen, no pun intended.

Pure White Gold Glowing 2 Maxi Tone Oil 100ml

9. Mamado Pure Almond Oil

De laatste olie die we willen showen is de Mamado Pure Almond Oil. Amandelolie wordt gebruikt om je huid en haar te verzachten en soepeler te maken. De Mamado Almond Oil is perfect voor het hele lichaam en zorgt voor een heldere huid. Bovendien zorgt deze amandelolie voor een heerlijke geur zonder té overheersend te zijn.

Mamado Pure Almond Oil

Mocht je toch nog vragen hebben over een van onze oliën of advies willen over welke het beste is voor jou? Neem dan vooral contact met ons op en een van onze experts helpt je graag verder.