Terug

De mooiste haarstijlen met nep haar

De mooiste haarstijlen met nep haar

Let’s talk (fake) hair! Met nep haar kun je je eigen haar beschermen en niet te vergeten een prachtige coupe creëren waar anderen jaloers op zijn. De lange haren die je altijd al hebt gewild, de krullen die je zelf niet hebt of juist steil haar: het is allemaal mogelijk. Maar welke haarstijlen met nep haar zijn er? En belangrijker nog: welke past bij jou? In dit blog delen we de mooiste haarstijlen met nep haar!

Braids (oftewel: vlechten)

Misschien wel de populairste haarstijl met nephaar: braids, a.k.a. vlechten! Deze trend zagen we ook al terug in ons blog over de haartrends van 2023 en zijn dus echt van deze tijd. Wij zijn sowieso fan! 

Het leuke aan deze braids is dat je er vele kanten mee op kunt. Er zijn namelijk veel verschillende soorten vlechten van nep haar die je in je eigen haar kunt verwerken. Bijna al deze soorten vlechten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. Van natuurlijke haarkleuren tot blauw en paars en van korte braids tot ultra lange braids. 

We gaan drie populaire braids stijlen met je delen.

Cornrows

Cornrows zijn vlechtjes in (de naam zegt het eigenlijk al) rijen. Deze vlechtjes zijn erg dicht tegen de hoofdhuid aan gevlochten en zitten dus lekker strak. In de beschrijving van onze X-Pression Ultra Braid staat hoe je deze stijl kunt creëren. Binnen de cornrows stijl zijn er nog meer verschillende stijlen. Zoals de stitch braids, waarbij de cornrows als een soort rits worden gevlochten. Dit wordt vaak in combinatie met een staart gedragen. 

X-Pressoin Ultra Braid

Crochet braids

Met de crochet braids knoop je nep haar in je eigen haar. Eerst vlecht je het haar in, waarna je het nep haar met een haaknaald in je eigen haar knoopt. De Cherish Passion Twist is perfect voor deze haarstijl, doordat ze een lusje hebben wat het gemakkelijker maakt om deze braids te maken.

Passion Twist 18 Inch

Box braids

Box braids is een vlechttechniek waarbij de scheiding van de vlechtjes in vakjes verwerkt is. De traditionele box braids zijn vierkante vakjes, maar je kunt met deze techniek nog veel meer kanten op. Zo kun je ook driehoekige scheidingen maken, zoals in het voorbeeld van deze prachtige X-Pression Lagos Braids

X-Pression Lagos Braid (Pre-Stretched)

Nep staart

Op zoek naar een makkelijke en snelle manier om mooi lang haar te krijgen? Het is alsof je uren voor de spiegel hebt gestaan, maar het duurt slechts enkele minuten: nep staart! Deze “staart extension” is gemakkelijk in het haar te bevestigen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo heb je met Sleek Bootylicious EZ Ponytail een prachtige wavy nep staart. Liever een steile nep staart met kleur? Ga dan voor de Equal Drawstring Ponytail Yaky Bounce.

Bootylicious EZ Pony

Pruik met steil haar

Als we steil haar hebben, willen we altijd krullen en andersom ook. Daarom is een pruik met steil haar ideaal om je look even compleet te veranderen! Ook in deze categorie zijn er vele verschillende stijlen. Zo kun je gaan voor halflang haar tot de schouders met de Equal Angelic Girl of juist voor haar tot over je billen met de Wigoddess Cardi. De Wigoddess Porche is een mooie pruik voor een lengte net over je borsten. Uiteraard zijn deze pruiken ook weer in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Cardi

Pruik met golvend haar

Perfect golvend haar is moeilijk om te creëren. Dat is gelukkig zo opgelost met wavy pruiken, welke 24/7 in model blijven. Zoals de Sleek Wig Rachel, een lange pruik met prachtige waves. Of de Sleek Classic Brazilian Weave - Duchess, welke nog wat “groter” uitvalt. De Impression Wig Alexis geeft je prachtig wavey halflang haar.

Sleek Spotlight 101 Lace Wig - RACHEL (27 inch)

Pruik met krullen

Krullen zijn prachtig, maar soms lastig om te temmen. Dan kun je twee dingen doen: of je volgt onze tips over het verzorgen van krullend haar, of je koopt krullend nep haar. Met de Wigoddess Gabriela krijg je lange krullen á la Shakira. Op zoek naar een natuurlijke zachte krul? Dan is de Sleek Spotlight 101 Lace Wig - Atty jouw ding. Voor echte weaves ga je voor de Sleek Classic Brazilian Weave - Nappy en voor krullend kort haar voor de Cherish Wig Danica

Gabriela

Afro pruik

Altijd al de perfecte afro willen hebben? Met een afro pruik kan het! De Cherish Afro Kinky is hier een prachtig voorbeeld van: de grote ronde afro. Op zoek naar een subtielere afro pruik? Dan is de Wigoddess Aretha jouw pruik. 

Cherish Afro Kinky Bulk 24 inch

Pruik met pony

Altijd al een pony willen hebben, maar niet zo dapper dat je de schaar erin zet (of laat zetten)? Dan is een pruik met pony perfect voor jou! Met deze Sleek Wig Nikki heb je een steile coupe met een rechte pony. De Cherish Wig Vanessa geeft je een schuine pony en wavy haar. Liever een speels geknipte pony? Kies dan de Cherish Wig Tempest

Sleek Wig NIKKI

Pruik met kort haar

Je lange lokken inruilen voor een coupe tot aan de oren eng? Welnee! Niet met deze pruiken met kort haar. Ga voor de Kris Jenner look met de Sleek Wig Adelinda. Liever een korte steile pruik? Dan is de Wigoddess Liberty of de Wigoddess Diva iets voor jou. Voor een korte pruik met krullen kun je kiezen uit de Sleek Wig Jorja of de Wigoddess Juicy.​​

Diva